Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Σεμέδο

Διαβάστε πώς έχει η κατάσταση με τον Πορτογάλο στόπερ

Στην Αθήνα είναι από το Σάββατο ο Ρούμπεν Σεμέδο και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Οπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη μέρα του στο σύλλογο. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπάρξει συμφωνία και ο Σεμέδο θα ξεκινήσει αρχικά προπονήσεις στου Ρέντη με στόχο να παραχωρηθεί τον Γενάρη. Υπενθυμίζεται πως ο Σεμέδο είχε τεθεί εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. 

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Πορτογάλος στόπερ θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις με τον Ολυμπιακό (γυμναζόταν στο γήπεδο της Εστρέλα τις τελευταίες εβδομάδες) και ο στόχος της "ερυθρόλευκης" διοίκησης είναι να βρεθεί ομάδα να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ