Στην, εκτός έδρας, νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήρθε από τον πάγκο, μάζεψε 7 ριμπάουντ και έβαλε 4 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Ο προπονητής των πρωταθλητών του NBA στάθηκε στη βοήθεια που πήρε η ομάδα του, από τους... παγκίτες και υπογράμμισε τη συνεισφορά του Θανάση στην άμυνα.
Όπως τόνισε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ: "O πάγκος σήμερα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς. Ο Θανάσης μας έδωσε καλά και ποιοτικά λεπτά στην άμυνα, έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα, μας βοήθησε στα ριμπάουντ. Με τα φάουλ του Γιάννη ο Θανάσης μας εξασφάλισε χρόνο. Και ο Χιλ ήταν απίθανος ερχόμενος από τον πάγκο και θεωρώ ότι ο πάγκος σήμερα μας βοήθησε. Χρειάζεσαι τον πάγκο για να διαχειριστείς καταστάσεις όπως τα φάουλ και οι τραυματισμοί"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

