Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του αθλητή χάντμπολ της Δόξας Βύρωνα, Ακύλα Ζαχαριάδη. Ο 19χρονος αθλητής υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Λαυρίου τον Σεπτέμβριο.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, σύσσωμη η ομάδα, το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και η διεύθυνση επικοινωνίας της ΑΕΚ, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον πολύ άδικο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα, Ακύλα Ζαχαριάδη. Αν και δεν υπάρχουν λόγια για την απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου, ας μας επιτραπεί να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

