Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

NBA Jam: Ειδικός κωδικός για μην κερδίζουν με buzzer οι Μπουλς τους Πίστονς

Ο δημιουργός του παιχνιδιού και φίλος των Πίστονς δεν ήθελε να χάνει έτσι η ομάδα του ούτε στο ηλεκτρονικό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο δημιουργός του NBA Jam, Μαρκ Τάρμελ παραδέχτηκε ότι είχε προσθέσει έναν ειδικό κώδικα που δεν επέτρεπε στους Σικάγο Μπουλς να κερδίζουν με buzzer beater τους Ντιτρόιτ Πιστονς.

Όταν έφτιαχνε το παιχνίδι η κόντρα των Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν με τους Πίστονς και τον Αϊζέια Τόμας είχε ολοκληρωθεί.

Αλλά ο Τάρμελ ήθελε να έχει τον τελευταίο, έστω και ηλεκτρονικό, λόγο. Πρόσθεσε στο παιχνίδι έναν ειδικό κώδικα, σύμφωνα με τον οποίο οι Μπουλς δεν θα μπορούσαν να πετύχουν νικητήριο σουτ στα ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Ή ο παίκτης θα καθάριζε το ματς νωρίτερα ή θα το έχανε, αν κρίνονταν στο τελευταίο σουτ.

Σε όλες τις εκδόσεις του NBA Jam οι Μπουλς δεν είχαν στην ομάδα τους τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει τα δικαιώματά του, λόγω των συμφωνιών που είχε με τους δικούς σπόνσορες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ