Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 0-2 της Λευκορωσίας στην πόλη Ζόντινο και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν συμπαγές πίσω και άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση της άμυνας, ο Διαμαντής βρέθηκε αφύλαχτος στην μικρή περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
Η Εθνική Ελπίδων είχε τον απόλυτο έλεγχο και σφράγισε την νίκη της στο 84ο λεπτό, όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Χριστόπουλου, εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαρδέλη που σε κενή εστία έκανε το 0-2.
Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με το απόλυτο φαβορί του ομίλου, την Πορτογαλία που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Εθνική Ελπίδων (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Ζαγαρίτης (90’ Γρίβας), Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος (90’ Αντζουλάς), Σουρλής, Τσιγγάρας (75’ Θυμιάνης), Κούτσιας (63’ Χριστόπουλος), Λώλης (75’ Σαρδέλης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

