Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την 24χρονη αθλήτρια Δέσποινα Ζάγκα, η οποία θα ενισχύσει το χάντμπολ γυναικών του συλλόγου.
Η ύψους 1.74 μ. αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο Καματερό στην Α1 ενώ έχει περάσει και από τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες του Κορυδαλλού.
Η Δέσποινα Ζάγκα είπε στο aek.gr: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που επιστρέφω στην δράση, υπό την στέγη αυτού του μεγάλου συλλόγου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ελπίζω να βοηθήσω στο μέγιστο προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που επιθυμεί».
Δέσποινα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

