Στο νοσοκομείο «Σωτήρια» μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου καθώς διεγνώσθη θετική στον κοροναϊό και εμφάνισε έντονη δύσπνοια.
Η 63χρονη τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει στο J2US, λόγω της δύσπνοιας κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς, σύμφωνα με το iciao.gr.
Την ίδια ώρα, έντονη είναι η ανησυχία της παραγωγής του J2US καθώς θετική στον ιό είναι ακόμη μία συμμετέχουσα, η Εβελίνα Νικόλιζα. Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι έκανε τεστ τη Δευτέρα, το οποίο βγήκε θετικό. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένη από τον Ιούλιο.
«Το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37,5. Μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου», υπογράμμισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

