Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα και το ευχάριστο είναι πως προπονήθηκε κανονικά ο Τζαβέλλας που είχε ένα χτύπημα στο πόδι από την Τούμπα. Αν συνεχίσει χωρίς πρόβλημα και αύριο είναι πολύ πιθανό να παραμείνει βασικός και ο Σβάρνας να μείνει στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ και ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
O Milo προσπαθει να καλλιεργησει ομοιογενεια με το να παρατασει την ιδια ενδεκαδα συνεχως με τισ συνηθισμενες αλλαγες λογω τραυματισμων... Λαθος μεγα κατα τη γνωμη μου. Το ροτεισον ειναι πιο σημαντικο για την αποκτηση ομοιογενειας, είτε αυτό σημαινει αλλαγη προσωπων ειτε συστηματων ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Ουτως η αλλως αν δεν παιξει σε καποιο τετοιο ματς ο Μητογλου ή ο Λάτσι ή ο Τανκοβιτς μπροστα πότε θα παιξουν;; Με τον Σβαρνα είμαι εμπαθής, δεν μπορεί δυστυχώς κριμα που δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εφυγε ακομη. 30 λαθη περυσι μονο στο πρωταθλημα...τι αλλο να πεις...
Ρε φίλε, έχουμε ένα ματς την εβδομάδα, τί ροτέισον λες?
Δηλαδή αν είχαμε και Ευρώπη, θα έπρεπε να κατεβάζει σε κάθε ματς άλλη ενδεκάδα?
Με την λογικη σου λοιπον βγαινει η χρονια με 13-14-15 παικτες ετσι;
Και ως θα αποκτήσει ρυθμό ένας παίκτης παίζοντας 1-2 ματς τον μήνα?
Πως και πότε θα αποκτήσει χημεία μια ομάδα αν αλλάζει η ενδεκάδα κάθε εβδομάδα?
Εκτός αυτού, το ματς είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζεται μερικοί. Άμα δεν κερδίσει η ομάδα, μπορεί να μείνει 4-5 πόντους μακριά από την κορυφή και θα έχει 2 εβδομάδες χωρίς παιχνίδι μέσα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιζέρια...
Γνώμη μου είναι ότι ο Τζαβέλλας δεν κάνει για βασικός.Ούτε στο ψηλό παιχνίδι μπορεί να καθαρίσει φάσεις (δεν είναι και ψηλός),ούτε έχει πλέον λόγω ηλικίας ιδιαίτερη ταχύτητα ώστε να καθαρίσει και χαμηλά.Αναγνωρίζω ότι και λόγω εμπειρίας μπορεί να διαβάσει κάποιες φάσεις αλλά αυτό δεν νομίζω ότι φτάνει.Ο Βράνιες πρέπει να παίζει δίδυμο είτε με τον Λάτσι είτε με τον Σβάρνα ώστε να έχεις πολύ πιο aggressive άμυνα.Επίσης πιστεύω ότι,παρά τα λάθη του,ο Σβάρνας δεν είναι κακός αμυντικός.Μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξεχνάμε ότι πέρυσι όλη η ομάδα είχε μαύρα χάλια και όλοι ήταν επηρεασμένοι.Νομίζω ότι του ασκείται πολύ σκληρή κριτική,όπως κάποτε γινόταν με τον Μαλαδένη και τον Λάκη που για μένα ήταν καλοί ποδοσφαιριστές αλλά έπαιζαν σε περίεργες για την ομάδα εποχές.
Πέστα ρε φίλε με τους νεο-ΑΕΚτζήδες (αν είναι γιατί συμπεριφέονται σαν αντίπαλοι βρίζοντας παίκτες της ομάδας.
Αφήστε τον προπονητή να βάλει όποιον θέλει και εξυπηρετεί το σύστημα καλύτερα. Εαν αυτός είναι ο Μάνταλος ή ο Σβάρνας ή ακόμα ο Μπακάκης (έπρεπε να παίξει στην Τούμπα) καλώς να τους βάλει και μεις οι οπαδοί εάν αγαπάμε την ομάδα απλώς τους υποστηρίζουμε. Τίποτε άλλο. Έχετε κάνει τον Μιλόγεβιτς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να ακούει την εξ.εδρα και να διαβάζει τα σχόλια και να κάνει σοβαρά λάθη για να μην.... κακοκαρδίσει τους φιλάθλους και στο τέλος θα τα φάει τα μούτρα του!!!!
Οχι φιλε, δεν χρωσταω τιποτα και σε κανεναν απο οσους ανεφερες. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο ιδιαιτερα που ολα γινονται για τα φραγκα θα κρινονται ολοι με την αγωνιστικη τους αξια και οσα προσφερουν στο γηπεδο. Αντικειμενικη αξιολογηση με βαση τα στατιστικα τους, οπως γινεται σε καθε δουλεια που εμπιπτει στο καπιταλιστικο μοντελο.
Το ακριβως αναποδο απο αυτο που λες συμβαινει στην τελικη. Ο προπονητης προσπαθωντας να κρατησει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ισορροπιες και να μην κακοκαρδισει τους παικτες τρωει τα μουτρα του....
Ποιός είπε για χρωστούμενα αδελφέ; Απλώς φέτος έχουμε 2 παίχτες για κάθε θέση και ΠΡΕΠΕΙ να παίζει κάθε φορά ο καλύτερος, ο πιό φορμαρισμένος και αυτός που εξυπηρετεί καλύτερα το σύστημα.Εγώ θεωρλω ότι ο Μισελέν είναι κλάσειςκαλλυτερος από Μπακάκη ο οποίος όμως είναι ανλωτερις αμυντικά. Οπότε στην Τολυμπα ίσως έπρεπε να προτιμηθεί και εαν σκόραρε ο μπάοκ.. τοτε να μπει ο Γάλλος. Με το ίδιο σκεπτικό σε ματς με δύσκολους αντιπάλους ο Μλανταλος ίσως είναι ανώτερος του Γέφτις που είναι πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαντεζί παίκτης αλλά με λιγότερη ουσια και τακτική παιδεία. Επίσης ο Σβάρνας πέρσι έκανε λιγότερες γκέλες από Λάτσι που όντως είναι hot project. Γνώμη μου πάντα. Δεν θέλω να πείσω κανένα... αλλά ΔΕΝ δέχομαι ΑΕΚ-τζήδες να βρίζουν και να υποτιμούν παίκτη που φοράει το δικέφαλο στο στήθος. Και οι περισσότερες κριτικές είναι άδικες. Ο Γκαρσία δεν θυμάμαι απο πότε έχει να κάνει καλό ματς, αλλά οκ!
Διαφωνείς ότι η παρουσία του Μάνταλου στην Τουμπα ήταν σημαντική γιατι θα μπορούσε ελλείψει του Αμραμπατ να εναλλάσσεται στο 10 και αριστερά με Τσούμπερ;
Ο προπονητής πρέπει να καταστρώνει σχέδια για κάθε αντίπαλο και να βάζει όποιον θεωρεί ότι είναι πιο καλά τη δεδομένη στιγμή. Αντι αυτού κάνει την ίδια αλλαγή είτε κερδίζει Λαμία μέσα ειτε χάνει απο παοκ έξω. Αυτο ειναι που δεν ανέχομαι και που δεν καταλαβαίνω. Η δεξια μας πλαυρά στην Τούμπα ήταν για κλάματα... ίσως ο Μπακάκης να αμυνότανκαλύτερα και να μην φαινόταν ο χοντροΜπίσεσβαρ σαν Μέσσι.
Φίλε μου, σεβαστή φυσικά η γνώμη σου, απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Τι εννοείς δεν ανέχεσαι και δεν καταλαβαίνεις τη διπλή αλλαγή Καρίμ-Σάκχοφ; Προηγουμένως είπες να αφήσει ο κόσμος τον προπονητή να βάλει όποιον θέλει. Μετά πώς γίνεται να μην ανέχεσαι και να μην καταλαβαίνεις μια επιλογή του; Σκοπός είναι να καταλάβουμε εγώ κι εσύ τι κάνει ο κόουτς ή εμείς είμαστε εκεί για να στηρίζουμε μόνο και να λέμε ή μπράβο ή τίποτα; Έχω μπερδευτεί. Εφόσον εσύ δεν δέχεσαι την αλλαγή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του, γιατί δεν αποδέχεσαι ότι κάποιοι δεν δέχονται και τις αρχικές του επιλογές; Ποια είναι η διαφορά δηλαδή;
Επίσης, εφόσον δέχεσαι ότι πρέπει ο προπονητής να μην κριτικάρεται για τις επιλογές του απ' τον κόσμο, τότε δεν ΠΡΕΠΕΙ τίποτα. ΠΡΕΠΕΙ μόνο ό,τι έχει ο κόουτς στο μυαλό του. Εσύ θεωρείς ότι ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν οι καλύτεροι, ο κόουτς μπορεί να κρίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν όσοι έχουν μούτρα, ώστε να είναι ικανοποιημένοι. Μπορεί να κρίνει ότι ο Λε Ταλέκ προσφέρει περισσότερα ως σέντερ φορ ή ότι πρέπει να περιορίσει το ροτέισον σε 13-14 σταθερούς παίκτες. Μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα. Γιατί λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν οι καλύτεροι; Ποιος το ορίζει αυτό; Όταν λοιπόν λέμε κι εμείς τη γνώμη μας κι εσύ τη δική σου, δεν είναι ούτε επειδή το παίζουμε προπονητές, ούτε επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα. Ή τέλος πάντων μπορεί να υπάρχει κι αυτού του είδους η κριτική, αλλά το ζήτημα είναι να καταλαβαίνουμε τη λογική πίσω απ' τις επιλογές του προπονητή και να συζητάμε όποια πράγματα μας ξενίζουν και όποια πράγματα θεωρούμε ότι βοηθάνε ή δεν βοηθάνε την ομάδα να προοδεύσει. Στα πλαίσια αυτά υπάρχουν διαφωνίες. Λογικό δεν είναι; Δικαίωμά σου να πεις ότι σου ξενίζει η διπλή αλλαγή Καρίμ-Σάκχοφ και δικαίωμά μου να πω ότι μου ξενίζει να δω βασικούς Σβάρνα-Μάνταλο. Αλλά αν επηρεάζουμε τον Μιλόγεβιτς που...διαβάζει σχόλια, το κάνουμε και οι 2 που λέμε τη γνώμη μας, όχι μόνο αυτός που δεν συμφωνεί με τη δική σου. Έτσι δεν είναι; Τέλος, σου φαίνεται πιο πιθανό ο Μιλόγεβιτς να κάνει επιλογές για να μην κακοκαρδίσει τον κόσμο ή για να μην κακοκαρδίσει τους παίκτες; Κι αν θέλει να μην κακοκαρδίσει τον κόσμο και διαβάσει 2 σχόλια που διαφωνούν, ποιο απ' τα δύο θα διαλέξει να...κακοκαρδίσει;
Ο ναυαρχος επαθε τρικυμια...κλασσικες κυβιστησεις θιασωτων της καταστασης που μας εφθασε με 3 νικες σε 30 ντερμπυ
χαχαχα ξερεις τι εγινε τωρα ετσι..θα απαντουσα σοβαρα αλλα ολο το θεμα τελειωνει στην επιμονη σου οτι ο Μπακακης ειναι καλυτερος αμυντικα..λολ..
@piranhas
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον τρόπο που το βλέπεις, αλλά... αν φτάσαμε στο σημείο να ακούει την κερκίδα ο Μίλο για να βγάλει εντεκάδα, τότε πολύ απλά δεν πορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και απολειστικός υπεύθνος που θα φάει τα μούτρα του είναι ο ίδιος.
Ποιός είπε για χρωστούμενα αδελφέ; Απλώς φέτος έχουμε 2 παίχτες για κάθε θέση και ΠΡΕΠΕΙ να παίζει κάθε φορά ο καλύτερος, ο πιό φορμαρισμένος και αυτός που εξυπηρετεί καλύτερα το σύστημα.Εγώ θεωρλω ότι ο Μισελέν είναι κλάσειςκαλλυτερος από Μπακάκη ο οποίος όμως είναι ανλωτερις αμυντικά. Οπότε στην Τολυμπα ίσως έπρεπε να προτιμηθεί και εαν σκόραρε ο μπάοκ.. τοτε να μπει ο Γάλλος. Με το ίδιο σκεπτικό σε ματς με δύσκολους αντιπάλους ο Μλανταλος ίσως είναι ανώτερος του Γέφτις που είναι πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαντεζί παίκτης αλλά με λιγότερη ουσια και τακτική παιδεία. Επίσης ο Σβάρνας πέρσι έκανε λιγότερες γκέλες από Λάτσι που όντως είναι hot project. Γνώμη μου πάντα. Δεν θέλω να πείσω κανένα... αλλά ΔΕΝ δέχομαι ΑΕΚ-τζήδες να βρίζουν και να υποτιμούν παίκτη που φοράει το δικέφαλο στο στήθος. Και οι περισσότερες κριτικές είναι άδικες. Ο Γκαρσία δεν θυμάμαι απο πότε έχει να κάνει καλό ματς, αλλά οκ!
Διαφωνείς ότι η παρουσία του Μάνταλου στην Τουμπα ήταν σημαντική γιατι θα μπορούσε ελλείψει του Αμραμπατ να εναλλάσσεται στο 10 και αριστερά με Τσούμπερ;
Ο προπονητής πρέπει να καταστρώνει σχέδια για κάθε αντίπαλο και να βάζει όποιον θεωρεί ότι είναι πιο καλά τη δεδομένη στιγμή. Αντι αυτού κάνει την ίδια αλλαγή είτε κερδίζει Λαμία μέσα ειτε χάνει απο παοκ έξω. Αυτο ειναι που δεν ανέχομαι και που δεν καταλαβαίνω. Η δεξια μας πλαυρά στην Τούμπα ήταν για κλάματα... ίσως ο Μπακάκης να αμυνότανκαλύτερα και να μην φαινόταν ο χοντροΜπίσεσβαρ σαν Μέσσι.
Κατι ακομα...ο Τζαβελλας μαζί με τον Λε Ταλεκ κάνουν πολλά λάθη καθε ματς. Αυτό οφείλεται φυσικά στο ότι παίρνουν προσπάθειες για μακρινες μπαλιες κια καθετες. Γνωμη μου οτι δεδομενης της μεσοεπιθετικης ποιοτητας δεν χρειαζεται τοσο ρισκο απο το αμυντικο μισο της ομαδας. Πρεπει να το διορθωσει ο προπονητης αυτο. ΠΙστοι στο πλανο, συνετοι στη διαχειριση, οχι διαγωνια μπαλια καθε 5 λεπτα Γιωργο!!