Μετά από πέντε ώρες αναμονής, τα μέλη της Εθνικής Αργεντινής μπήκαν στο αεροπλάνο και αναχώρησαν από τη Βραζιλία, προκειμένου να μην συλληφθούν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Μαρτίνες, Μπουεντία, Ρομέρο και Λο Σέλσο ταξίδεψαν στη Βραζιλία από την Μεγάλη Βρετανία, αφού αγωνίζονται στη Premier League, και θα έπρεπε να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 10 ημέρες, κάτι που δεν έκαναν, με τους τρεις εξ αυτών να βρίσκονται μάλιστα στην ενδεκάδα της Εθνικής Αργεντινής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, αστυνομικοί και υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τους συγκεκριμένους διεθνείς.
Το ματς διεκόπη οριστικά και η αποστολή της Αργεντινής αναχώρησε, άμεσα, από τη Βραζιλία. Μάλιστα, οι διεθνείς έβγαλαν και φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!