Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιος Μπολσονάρου: Απατεώνες οι Αργεντινοί (ΦΩΤΟ)

Προκλητικός ο νεαρός πολιτικός

Στα γραφεία της FIFA και της CONMEBOL θα κριθεί η τύχη του Βραζιλία-Αργεντινή, το οποίο διεκόπη στο 6ο λεπτό, μετά την εισβολή αστυνομικών για να συλλάβουν τέσσερις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που φέρεται να παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Λάδι στη φωτιά φρόντισε να ρίξει ο γιος του προέδρου της Βραζιλίας, ο Φλάβιο Μπολσονάρου, ο οποίος, με ανάρτησή του, χαρακτηρίζει "απατεώνες" τους Αργεντινούς και ζητάει τη σκληρή τιμωρία τους.

Στην ανάρτησή του, ο νεαρός πολιτικός σημειώνει τα εξής: "Οι Αργεντινοί είναι... απατεώνες. Ήξεραν ότι έπαιξαν με τη βραζιλιάνικη νομοθεσία. Εμπόδισαν την υγειονομική υπηρεσία να δράσει και σα μην έφτανε αυτό, πήραν στην αποστολή τέσσερις παίκτες από την Αγγλία. Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει ποιος δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα και πρέπει να η Αργεντινή να τιμωρηθεί σκληρά".

giosbolsonaru




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ