Ποσοστό από τα χρήματα που πήρε ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ζητάει η Σιμπένικ,
Όπως αναφέρουν τα μέσα στην Κροατία, η ομάδα από την οποία αναδείχθηκε προτού μετακομίσει στη Χάιντουκ κι από εκεί στους «πράσινους» ζητάει ένα μέρος από τα χρήματα που εισέπραξαν οι «πράσινοι» από την Ντανιμό.
Η κροατική ομάδα επικαλείται μία διάταξη της UEFA που προβλέπει να της δοθεί ένα ποσό για τις δύο επόμενες μεταγραφές του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έβαλε στα ταμεία του περίπου ένα εκατ. ευρώ από την πώληση του 24χρονου άσου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!