Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ετοιμάζει αλλαγές ο Νιόπλιας

Η κακή εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να αλλάξει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Για δεύτερη σερί μέρα ο Νίκος Σπυρόπουλος πήρε μέρος στο κανονικό μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού αλλά παρόλα αυτά ο Νίκος Νιόπλιας δεν τον περιλαμβάνει στα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αφού έχει μείνει αρκετά πίσω. Εξάλλου εκεί που τον θέλει ετοιμοπόλεμο είναι το παιχνίδι της Τετάρτης για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Ο Σεϊταρίδης συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για το παιχνίδι του Σαββάτου ενώ εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Πετρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος.

Από εκεί και πέρα ο Νίοπλιας ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο σχήμα του με τον Πανιώνιο. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι Μπομσόνγκ και Γκοβού (ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Γαλλία λόγω του θανάτου του πατέρα του και αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή) και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Σαριέγκι και Λούις Γκαρσία. Ακόμη στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ενας εκ των Σιμάο και Κατσουράνη στην θέση του Καραγκούνη.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ