Ο Θανάσης Δελενίκας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος προπονητής ξιφασκίας της Ένωσης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής του τμήματος Ξιφασκίας του Συλλόγου, Θανάσης Δελενίκας, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τη Διοίκηση. Ο Θανάσης Δελενίκας στην επιστολή του εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του προς τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Δελενίκα για την προσφορά του στο τμήμα, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση 2 Πρωταθλημάτων Σπάθης Ανδρών, 9 Πρωταθλημάτων Σπάθης Γυναικών, καθώς και δεκάδων διακρίσεων στα τμήματα υποδομής και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δυσαρεστη η αποχωρηση απο το τμημα του προπονητη-αρχιτεκτονα τοσων επιτυχιων. Πρεπει να υπαρξει προσοχη ωστε να μη χαθουν μαζι του αθλητες και αθλητριες του ροστερ που εχει την ΑΕΚ μονιμα πρωταθλητρια στην ξιφασκια σπαθης!