Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.
Ο υφυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγία Όλγα πριν πέντε ημέρες έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.
Μετά το εξιτήριο ο κ. Χαρδαλιάς ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και έμεινε λίγες ημέρες στο σπίτι του. Ο υφυπουργός ωστόσο επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντα του και το ανακοίνωσε στα social media.
«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε», έγραψε ο ίδιος δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με τους συνεργάτες του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
