Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8) σε δασική έκταση στην περιοχή Φυγιάς Καρύστου στην Εύβοια, ανάμεσα στα Στύρα και το Μαρμάρι.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Στο σημείο σσπεύδουν ενισχύσεις από Αλιβέρι και Χαλκίδα, τη στιγμή που συμβάλλουν εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Καρύστου.
Εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να εκκενωθεί προληπτικά και ο οικισμός Μαρμάρι, ενώ είχε δοθεί εντολή νωρίτερα και για τους οικισμούς Κοκκίνη και Οικοδομικό συνεταιρισμό Καρύστου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
