Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για τον Μανωλά σε σχέση με τις πληροφορίες για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τον Ινσίνιε παραμονές του αγώνα της Νάπολι με τη Βενέτσια.
Ο έμπειρος προπονητής μίλησε γενικότερα με πολύ καλά σχόλια για το ρόστερ.
Όσον αφορά στους Μανωλά και Ινσίνιε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου. Μίλησε για το μεταγραφικό ενδιαφέρον και για τους δύο παίκτες (ο Μανωλάς παραμένει μία περίπτωση σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό) λέγοντας ότι «ο Ινσίνιε να είναι ενοχλημένος; Πάντα έρχεται χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει. Οι φημολογίες στην αγορά δεν αφορούν αυτό το θέμα. H Serie A είναι όνειρο για όλους και δεν μας απασχολεί το τι γίνεται ή λέγεται στην αγορά. Όταν ήρθα εδώ προσωπικά περίμενα ότι ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς θα είναι μέλη της ομάδας. Δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητά της. Εάν είμαι σίγουρος ότι θα τους έχω; Για μένα ναι, γιατί όχι. Για μένα Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλά δεν είπε ακριβώς αυτό που γράφει ο τίτλος ….
Είπε το α λα Λουτσεσκου «για εμένα μένουν εδώ» σαν να ακούω το «για εμένα είμαστε πρωταθλητές»