Quantcast
NEWS
35 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκεί που μας χρωστούσανε…

Η γνωστή παροιμία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο πρόσωπο του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος... τόλμησε να αντιδράσει στη «σφαγή» του Κουκουλάκη - Kλήθηκε σε απολογία ο πρόεδρος της ΑΕΚ!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Έλληνες ως λαός έχουν φροντίσει για κάθε περίσταση να έχουν και ένα ρητό, μία παροιμία που να καταδεικνύει πράγματα και καταστάσεις. Στην περίπτωση του Σταύρου Αδαμίδη και της ΑΕΚ, κολλάει... γάντι, το: «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι», αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο της Ένωσης, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Αστέρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η έννοια της «συμπεριφοράς».

Η κλήση αφορά την φραστική «επίθεση» που δέχθηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης μετά το παιχνίδι, η οποία προφανώς ενόχλησε την... ησυχία του και τα «χάι φαιβ» με τους βοηθούς του. Ο Αδαμίδης επιτέθηκε στον Ηρακλειώτη ρέφερι τόσο στον διάδρομο των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ, όσο και μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών με πολλά... γαλλικά και ενόχλησε τον Κουκουλάκη. Εκτός από τον Αδαμίδη όμως και η ΠΑΕ ΑΕΚ (ξεχωριστά) κλήθηκε σε απολογία, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της.

Αναλυτικά οι κλήσεις

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ. Αδαμίδη (Πρόεδρο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Σ. Αδαμίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Λάρισα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα.- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Αρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Πανσερρραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ