Η Ιταλία κατέκτησε την 7η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών των Αγώνων του Τόκιο, καθώς επικράτησε του Μαυροβουνίου με 18-17 στα πέναλτι (14-14 κ.α.). Στο “remake” του μικρού τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, οι Ιταλοί είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως το Μαυροβούνιο οδήγησε τον αγώνα στα πέναλτι με γκολ του Ίβοβιτς στα 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τέταρτου οκταλέπτου.
Στη διαδικασία των πέναλτι οι Ιταλοί ήταν πιο εύστοχοι, αστοχώντας μόνο μία φορά (Αϊκάρντι), ενώ το Μαυροβούνιο είχε «μοιραίους» τους Βίντοβιτς (άουτ) και Πέρκοβιτς (δοκάρι).
Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το Μαυροβούνιο): 2-3, 5-4, 4-5, 3-2
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
