Quantcast
7 ΣΧΟΛΙΑ

Αγγελόπουλος: Σε μια εβδομάδα δεν θα υπάρχουν ΒΑΝ για την ΑΕΚ!

Ξεκάθαρος ο ηγέτης της ΑΕΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο AEK BC Chanel στο YouTube ενημερωσε για το πως προέκυψαν τα προβλήματα και το κυριότερο πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν λυθεί

Στα πλαισια της συνέντευξης που παραχωρεί ζωντανά στο Youtube της ΚΑΕ ΑΕΚ ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ξεκαθάρισε πως το ζητήμα που έχει προκύψει με τα ban αναμένεται να λυθεί οριστικά εντός της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα προβλήματα με τις πληρωμές δυο μηνών σε κάποιους αθλητές. Χάσαμε μερικές ρυθμίσες από τα ban. Το αντιμετωπίζουμε. Το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα έχει λυθεί οριστικά», ανέφερε αρχικά.

 Στη συνέχεια ανέλυσε περισσότερο ζήτημα που έχει προκύψει, λέγοντας πως «η περσινή χρονιά, πέραν του μπάτζετ, είχαμε τρεις νέες πηγές εξόδων. Τη διοργάνωση του Final 8 που δώσαμε μισό εκατομμύριο για να έλθει. Επίσης επενδύσαμε κοντά στο εκατομμύριο για το γήπεδο. Πέραν αυτών, νομίζω πως είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα. Είχαμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Ήλθε και η πανδημία που δεν επηρέασε τόσο την ΑΕΚ αλλά κάποιες δικές μου δραστηριότητες. Κάποιες κινήσεις στο real estate...Υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης 2,5 – 3 εκατομμυρίων ετησίως που βάζω εγώ. Όλες μου οι δραστηριότητες είναι με δικά μου χρήματα, όχι με δανεισμό. Όταν, λοιπόν μια ομάδα στηρίζεται σε έναν άνθρωπο, μπορεί να έλθει σε δύσκολη θέση. Αυτό ήταν για 3-4 μήνες αλλά έχει λυθεί και έτσι θα λυθούν και τα προβλήματα της ΑΕΚ».

Μεταξύ άλλων ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε και για τα εξής:


Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν χρέη απάντησε:

 «Δεν υπάρχουν χρέη στην ΚΑΕ. Έχουμε τα ban που θα τα τακτοποιήσουμε και θα τα ρυθμίσουμε τώρα και θα τα έχουμε μηδενίσει ως το τέλος του χρόνου. Από εκεί και πέρα η εταιρεία δεν έχει υποχρεώσεις. Εκτιμώ μάλιστα, ότι ο φετινός ισολογισμός θα κλείσει με μηδενικές υποχρεώσεις προς αθλητές κλπ. Σε οικονομικό επίπεδο είμαστε σε αρκετά υγιή βάση. Περάσαμε μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά».


Για τις κινήσεις που έχουν γίνει για το ρόστερ της νέας σεζόν: 

«Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Το θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, μακάρι και τα αποτελέσματα. Στο χώρο αυτό δεν είναι τίποτα δεδομένο. Έχουμε μια ευτυχή συγκυρία να έχουν ταιριάξει τα θέλω κάποιων παικτών που τα ήθελε η διοίκηση 3-4 χρόνια με τα θέλω του προπονητή. Φέτος έτυχε παιδιά που τα κυνηγούσαμε χρόνια να έρθουν όλα μαζί. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος».

Για την επιστροφή του Μάνι Χάρις: 

«Έτυχε να τον θέλω προσωπικά και να τον θέλει κι ο προπονητής. Είναι ένας από τους τέσσερις τέτοιους παίκτες. ».

Για το «προϊόν» της Ευρωλίγκα και αν τον ενδιαφέρει:

«Τα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα είναι κλειστά. Είναι ένα πρωτάθλημα που αφορά τους ίδιους και τους ίδιους. Περιστασιακά πηγαίνει μία ομάδα κάθε χρόνο και μετά εξαφανίζεται. Σίγουρα υποβαθμίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Προμηθέας, όντας διορισμένοι εκεί. Όταν κάποιοι ανεξάρτητα από το αν παίζουν στην Α2 ή τερματίσουν όγδοοι, θεωρώ ότι υποβαθμίζουν λίγο το πρωτάθλημα...»

Για τη διοργάνωση του Basketball Champions League που συμμετέχει η AEK: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Η διοργάνωση κάθε χρόνο αναβαθμίζεται, ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος και όλο και μεγαλύτερα brands, έρχονται σε αυτή. Οπότε, μόνο καλύτερα μπορεί να πάει».

Για τη μεγαλύτερη επιτυχία και τη μεγαλύτερη αποτυχία της εποχής του:

«Η πιο δυσάρεστη στιγμή ήταν το δεκάλεπτο με την Μπούργος, που έκρινε το περσινό Final Eight. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, αλλά ένα δεκάλεπτο μας κόστισε έναν τίτλο. Αυτή ήταν η δική μου χειρότερη στιγμή. Στις καλύτερες, πάρα πολλές, είχαμε επιτυχίες και τίτλους. Σίγουρα η επιτυχία μας στη Βραζιλία, ήταν σημαντικό ότι βρεθήκαμε σε μια άλλη ήπειρο για να διεκδικήσουμε τίτλο σε Final Four. Ήταν μεγάλη χαρά και συγκίνηση να πάρουμε παγκόσμιο τίτλο σε άλλη ήπειρο. Χαραγμένος στη μνήμη μου και ο τελικός με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο το 2018. Στο γήπεδο η πλειοψηφία ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά προς το τέλος ακούγαμε πολλές φωνές από τους δικούς μας φιλάθλους, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, σίγουρα προσθέσαμε νέους οπαδούς».


Για τον κόσμο και τα παράπονα που κάνει:

«Να μιλήσουμε για τα οικονομικά αν θέλετε, όμως δεν είναι σωστό σε μια εταιρεία ζημιογόνα να προσφέρεις μετοχές σε ανθρώπους που δεν έχουν ευθύνη. Μακάρι όταν αλλάξουν τα πράγματα, όταν ανακοινωθεί σε έναν χρόνο μια παγκόσμια πρωτοτυπία που θα φέρει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, να συζητήσουμε γι' αυτό. Η ΑΕΚ είναι για εμένα τρόπος ζωής. Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου, είναι σίγουρα η χαρά της δημιουργίας και το μικρόβιο της προσφοράς που είναι στο dna μου. Νομίζω ότι δεν έχω μετανιώσει για όσα έκανα αυτά τα χρόνια. Εκτιμώ ότι θα έχουμε θετικές εκπλήξεις στο μέλλον, αλλά δεν το κρύβω ότι όταν η ΑΕΚ ισορροπήσει ή είναι κερδοφόρα, εκεί θα ήθελα τότε να περάσει ένα μεγάλο κομμάτι των μετοχών στον κόσμο».

 

Για την περσινή σεζόν:

«Οι αποτυχίες ξεκινούν πάντα από αυτόν που ηγείται. Πάντα αυτός επιλέγει στελέχη και προπονητή. Νομίζω ότι ήταν μια χρονιά που η τύχη μας κυνήγησε ανελέητα. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί ξεκινήσαμε να παίξουμε για έναν τίτλο στο τέλος Σεπτεμβρίου. Ήταν ιδιαίτερη η προετοιμασία, αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε έναν τίτλο στο γήπεδό μας. Μια σειρά τραυματισμών που ήταν συνεχείς και μόνιμοι, δεν μας άφησαν να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μετανιώσαμε που φέραμε τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, είναι τιμή μας που ολοκληρώθηκε η μοναδική διοργάνωση παγκοσμίως στην Αθήνα. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Προβλήθηκε η χώρα μας, η ομάδα μας, δεν κρυφτήκαμε πίσω από τον κορονοϊό, χτίσαμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ιστορίας μας αλλά ένα κακό δεκάλεπτο μας στέρησε τον τίτλο. Παίξαμε στον τελικό, ήταν ο μοναδικός που έχουμε χάσει».

 

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει:

«Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, ειδικά στην ΑΕΚ».

Για τους νεαρούς παίκτες στους οποίους επένδυσε αλλά δεν έμειναν στην ομάδα:

«Δε μπορείς να εξασφαλίσεις ποτέ την επιτυχία ενός ταλέντου. Κάναμε ένα σημαντικό παιδομάζωμα, επενδύσαμε σε αυτό, ενώ είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δόθηκαν ευκαιρίες σε αρκετά από αυτά τα παιδιά. Ίσως όχι σε όλους, αυτές που έπρεπε. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή και ευθύνη του προπονητή αν θα τους χρησιμοποιήσει. Πολλές φορές υπάρχει η δυσκολία διαχείρισης και ανάδειξης ενός ταλέντου. Η τελική απόφαση είναι του προπονητή και του παίκτη που πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες όταν του δοθούν. Το παιδομάζωμα δεν αρκεί και η ΑΕΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει ως θερμοκοιτίδα».

 

 

 


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Periklisr - 4/8/2021 23:33

Μάκη άρχοντα παρτους τα υπάρχοντα!!

Vasilis_enwsiths - 5/8/2021 12:59

Νότη*

77st - 5/8/2021 07:56

Μακη αγγελοπουλε παρε την παε και θαχεις 30.000 διαρκειας μιλας στην καρδια του αεκτζη οταν λες οτι η ΑΕΚ για σενα ειναι τροπος ζωης τετοιους θελουμε κι οχι ψευτομαγκες ατακαδορους αλλαζονες

stef1970 - 5/8/2021 12:37

ας αφησουμε τις υπερβολες φίλε.

δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της ΠΑΕ ο ΜΑΚΗΣ.

tlmhs - 4/8/2021 21:24

Πρόεδρε σε σεβόμαστε και είμαστε υπερήφανοι για τη στάση ως τώρα σε σχέση με την ΑΕΚΑΡΑ μας αλλά και την πίστη κ στήριξη σου στο μπάσκετ.Τα σχέδια και οι ιδέες σου για την ΑΕΚ είναι όλες θετικές και ελπίζω να να πετύχεις όλους τους στόχους. Στήριξη από όλους χρειάζεται..

Apostolis_AEKAPA - 4/8/2021 20:32

Μαζί σου Μάκαρε! Θα πάρω διαρκείας και ας είμαι μόνιμα στην Κύπρο! Όλοι στήριξη στην Βασίλισσα και στον μέγα ΑΕΚτζή και άνθρωπο Μάκη Αγελόπουλο!!

21Kilkis - 4/8/2021 19:28

Ειναι τρελος ο προεδρος.ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

ΕΠΟΜΕΝΟ