Μετά τον Σέρχιο Αραούχο άλλη μια επιστροφή ψήνεται για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης εστιάζουν στην επαναφορά του Όγκνιεν Βράνιες. Πλέον όλες οι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών μπαίνουν στον πάγο και η Ένωση εστιάζει στον Κομάντο και πως θα υλοποιηθεί η επιστροφή του.
Η επικοινωνία με τον παίκτη είναι καθημερινή και η συμφωνία μαζί του δεδομένη. Εδώ και αρκετές μέρες ο Βράνιες βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον τελευταίο χρόνου του συμβολαίου του. Ψάχνουν συμβιβαστική λύση για να λυθεί η συνεργασία. Αν βρεθεί και δεν υπάρξει εμπλοκή τότε ο Βράνιες πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ
Στην Ένωση πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Κομάντο θα τα βρει αυτή τη φορά με τους Βέλγους, θα λύσει το συμβόλαιο του και θα υπογράψει στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όπως ανέφερα και χθες καλός χρυσός ο Βρανιες αλλά θα είναι μεγάλη πληγή με τη μπάλα κάτω . Ξέρω ότι είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και τον γουστάρω αλλά με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Μιλόγεβιτς όπως έχουμε δει μέχρι τώρα . Κραξτε με όσο θέλετε αλλά για ακόμη μια φορά η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω για μια δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή . Ο,τι πληρώσεις παίρνεις ...
Μία χαρά είναι με την μπάλα κάτω αν θυμάσαι στην τριάδα όταν έπαιζε έβγαινε και μπροστά.
Δηλαδή τώρα σταμάτησε να καίει λάδια ο Βράνιες? Πάλι πισωγύρισμα, με λίγα λόγια, γλύφουμε εκεί που φτύσαμε. Ήθελα να ξερα ολόκληρη Ευρώπη και Λατινική Αμερική και δεν μπορούμε να βρούμε ένα στόπερ? ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ......
Αν κ έχω τις ενστάσεις μου,αφού θέλει η νύφη κ ο γαμπρός ας είναι ,,αλλά με αγωνιστικά κ πειθαρχικά χαλινάρια.....η αξία του κ τα προσόντα του δεν αμφισβητούνται...αλλά είναι βλαμμένο...ένα τρελό παιδί...να μπει επιτέλους ένα όριο κ να ωριμάσει μέσα κ εξω από το χορτάρι για να βγει βασικά η ΑΕΚ κερδισμένη αλλά κ ο ίδιος...σίγουρα γουστάρει εδώ κ έχει δηλώσει ότι κ μετά την μπάλα βλέπει τη ζωή του στην Αθήνα....ιδωμεν!
Δεν νομίζω ότι θα είναι ο Βρανιες ο στόπερ ηγέτης που χρειάζεται η ΑΕΚ..Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας, ακόμη κι αν κάποιος θεωρήσει ότι την έχει σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί τον ηγέτη στην άμυνα μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί αλλά έχει βλέψεις και για μια καλή πορεία σε ευρωπαϊκό θεσμό,δεν έχει τον χαρακτήρα που θα έπρεπε να έχει ένας ηγέτης.Δεν χρειάζεται να πω το γιατί,όλοι ξέρουμε ότι αν είχε διαφορετικό χαρακτήρα και είχε τα μυαλά στο κεφάλι του ,θα έπαιζε σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολύ ανώτερα πρωταθλήματα από το δικό μας..Ναι θα είναι σαφώς μια καλή προσθήκη και ένας παίχτης που αν δεν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση μπαίνει άμεσα και παίζει 11δα αλλά θα είναι λάθος αν η ΑΕΚ δεν αποκτήσει αυτό που όλοι λέμε από πέρυσι ότι χρειάζεται και θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσιγκρισνκι..
Σαν παίκτης είναι μεγάλος άλλα αφήστε και καμιά επιστροφή για το Γενάρη γιατί προβλέπω ανακοίνωση ::"τελειώσανε οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε πίσω και δεν προχωράμε σε μεταγραφές"εκτός αν ψήνουν Λιβαγια για Γενάρη
Εγώ θέλω να δω τώρα που τελείωσαν οι πρώην που εγιναν νυν, ποιους θα παρουσιασουν τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους... Θα γελασει και ο καθε πικραμένος με το σκαουτινγκ μας και τον Κονε
Μπράβο. Σπουδαίος σέντερ μπακ, ο καλύτερος του πρωταθλήματος μακράν. Μαχητής, νικητής και με τον δυναμισμό που πρέπει να έχουν παίκτες που κάνουν πρωταθλητισμό. Καλώς να έρθει.
Και ειχα μια ελπίδα ότι θα επικρατήσει η λογικη
Τουλαχιστον να πεσει χρήμα στα ακραία μπακ και να έρθουν παιχταράδες και οχι επιπέδου ινσουα/χατζησαφι
Καλώς να έρθει. Το θέμα είναι ότι η 5αδα Τζαβέλλας Βράνιες Σβάρνας Λάτσι Μήτογλου μας αρκεί ποιοτικά;
Το ποιοι θα είναι οι τελικοί πέντε στόπερ της ΑΕΚ είναι ένα σύνθετο παζλ λόγω του ότι θέλουνε εκτός των άλλων και να αναδείξουμε παίκτες.
Νομίζω ότι τώρα η ισορροπία είναι πολύ καλή.
Τζαβέλλας βράνιες βασικοι σβάρνας τρίτος και μήτογλου Λάτση με υπομονή να πάρουμε όσο περισσότερα παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής γίνεται.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εύχομαι να έρθουν γρήγορα νίκες για να υπάρχει στην ομάδα κίνητρο και ηρεμία να διαχειριστεί τους δύσκολους χαρακτήρες που έχουν κάποιοι παίκτες.
Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που γίνονται μέχρι στιγμής !
Νο προμπλεμ. Ελπιζω να αποφορτιστουμε και το συμβολαιο του Χνιντ και να ερθει καποιος στην θεση του.
Προς Θεού μην πάρουμε κανέναν άλλον...
Εκεί κολλημένοι μια ζωή με τον τρελό
OK ας έρθει, αν κι έχω τις επιφυλάξεις μου -όχι ως προς την αξία του, αλλά ως προς τον χαρακτήρα του-, αλλά ότι είναι να γίνει, να γίνει άμεσα, μην καταντήσει κι αυτός σήριαλ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν άμεσα κι εμείς παρακαλάμε να μην πάθει τίποτα ο Τζαβέλας!
Ας φέρουμε πίσω και τον Λάζαρο εδω που φτάσαμε... 0 βήματα μπροστά καλός χρυσός αλλά θέλουμε καλύτερους παικτες
Θα φτιάξει τείχος η ΑΕΚ στην άμυνα φέτος με την έλευση του Βράνιες,απλά να του βάλει καινούρια λάδια ο πρόεδρος για να μην κολλάει ο εγκέφαλος του και όλα καλά!
Θελουμε κι άλλον!!! Δεν μπορείς να επενδύσεις σε έναν τέτοιο χαρακτήρα! Πάμε είμαστε σε καλό δρόμο!
Είμαι φαν του ΟΓΚΝΙΕΝ αλλά αυτό που παρατάμε κάθε άλλη περίπτωση πολυ ερασιτεχνικο αν δεν ευδοκιμήσει η υπόθεση ΚΟΜΑΝΤΟ ΓΥΡΝΑ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΡΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑΝΕΣ
Αντε μπραβο.Βρανιες να φτύνει αίμα να του λένε για αλλαγή και να μη βγαίνει παρακαλω.να παίζει σαν σκύλος και να μη μπορει ο γαύρος να σκοράρει.να κρατάει ολη την άμυνα μόνος του.οταν ήταν ο Βρανιες η γαυριελα ήταν β καλύτερη μας πελάτισσα.είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε το δίδυμο Βρανιες - Τζαβέλα.δεν θελω να μιλήσω για τον χαρακτήρα του αλλα για το ποδοσφαιρο που παίζει και που γουστάρει οταν παίζει με πάθος.παίκτης δοκιμασμένος και σίγουρη λύση χωρίς να πάμε σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πειράματα.και ο πρόεδρος ξέρει μια χαρά να τον διαχειριστεί.βεβαια πιστευω ότι έχουν πάρει και την έγκριση του Μιλόγεβιτς.προσωπικα γουστάρω αλλα παράλληλα να καλύψουμε και όλες τις άλλες τρύπες και εννοειται να δουμε και ένα μπαμ σε αριστερό εξτρεμ.και θελουμε και ένα δεξί μπακ που πιστευω πως κλείνει και αυτό σύντομα.
Κι αυτά που είπαμε, λάδι κι αλάτι.
Περα απο τη πλάκα ο Βρανιες είναι ένας απο τους καλύτερους αμυντικούς που εχουν περάσει απο την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και γουστάρει πολυ την ομάδα.Το αρνητικο με αυτον τον παίκτη ειναι ο ίδιος του ο εαυτός! Έχει μυαλό 15χρονου γι'αυτό δεν πέτυχε στην Άντερλεχτ αλλιώς θα ειχε φανέλα βασικού.Τωρα να λέμε πω τι βλακεία και να κράζουμε την κίνηση αυτή δεν μας προσφέρει τίποτα ουτα θα αλλάξουμε κάτι.Ολα θα φανούν στο χορτάρι.
Είναι παιχτάρα άρρωστη ειδικά αν και όλη η αμυντική γραμμή είναι επιπέδου ΑΕΚ ….Είναι τρελός αλλά ο Τίγρης έχει ανοίξει τα τρελάδικα… στο τρελοκομείο της Αγίας Σοφιας-ΟΠΑΠ Αρένα όλοι οι τρελοί και ταυτόχρονα άξιοι χωράνε .
Ενώ πηρες 1.2 εκ + άλλο μισό που ίσως παρεις αν ανέβει η Κροτόνε συν το συμβόλαιο του νεντελτσιαρου που ήταν κανένα 400ρι μιλάμε για 2εκ που ίσως φτάσουν κ 2.5 που κέρδισες από τον Ρουμάνο που παρακαλουσες να φυγει. Γιατί με αυτά τα λεφτά δεν πας να παρεις τον μαϊκον? Έναν παικταρα που θα είναι με διαφορά το καλυτερο στοπερ στο πρωταθλημα και επαγγελματίας κ πας να μπλέξεις με τον τρελό που όταν βαρεθεί θα κάνει άνω κάτω την ομάδα. Θες τον Βράνιες? Οκ παρε τον μαϊκον κ όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μείνει ελευθερος παρτον κ αυτόν κ δώσε δανεικο Μήτογλου η λατσι σε ομάδα α εθνικής Ολλανδίας Βελγίου η ακόμα κ Ελλάδας.
1000 φορές ο Μαικόν, αλλά αφού στην ομάδα κρίνουν καλύτερο να ερθει ο Βράνιες, οκ το δέχομαι... Εγω θελω να δω μια καλή ομάδα του χρόνου, τώρα το ποιος θα παίζει,θα το αποφασίσει ο Μιλο
Φέρτε μου ένα σύννεφο να πεσω
ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΟΕΟΕΟΕ
Πρόβλημα το ότι είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής πέρυσι. Προτιμούσα Μαικόν
Ελαραμπι ετοιμάσου
Οι κώνοι τέλος
Τώρα θα πονάς
0 πλανο 0 σκαουτινγκ...παλι καλα που ο γκαλο εκλεισε σε αλλη ομαδα μην τον παιρναμε κ αυτον παλι πισω..οι συγχρονες ομαδες προχωρανε μπροστα δεν κοιτανε να φερνουν τον καθε παικτη που στο παρελθον προσφερε..κακα τα ψεματα ο βρανιες ειναι καλος παικτης αλλα αυτο δειχνει πολλα για το που βρισκομαστε σε οργανωση..
Μου αρέσει που ονειρευόμασταν και Μαικόν τρομάρα μας.