Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Gilze-Rijen βρίσκεται ο πατέρας του Ρουκουνάκη. Ο οποίος ταξίδεψε στην ολλανδική πόλη για να παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό τεστ (και τον γιο του) απέναντι στην Αντβέρπ, ενώ θα μείνει έως και την Παρασκευή για να δει από κοντά και το τελευταίο φιλικό ματς απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ που θα διεξαχθεί θυμίζουμε στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Βελγίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ξέρετε πόσοι παίκτες Χάθηκαν στην ομάδα γιατί οι πατεράδες τους νόμιζαν πως έχουν τον Μέσι και ότι τους αδίκησαν?Αναφέρω ενδεικτικά,Στεργιάτος,Τσεβάς,Πλιάτσικας,Αραμπατζής,Ταχτσίδης,και ο μόνος που φαγώθηκε από μονος του ο Αραβίδης!!Αναφέρω αυτούς μόνο γιατί είναι φουρνιά του ΄84-87 γεννηθέντες!!