Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μαρσέιγ χάρη σε αυτογκόλ του αμυντικού της πρωταθλήτριας Γαλλίας Σέζαρ Αθπιλικουέτα. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ δεν δίστασε να ειρωνευτεί τον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter.
Όπως έγραψε στο twitter ο Μεντβέντεφ: «Η Σπαρτάκ κέρδισε την Μαρσέιγ. Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα ήταν εξαιρετικός».
Στο πλευρό του Ισπανού αμυντικού, που δεν έχει ικανοποιήσει το κοινό της Μαρσέιγ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, στάθηκε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
