Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη προπόνηση της συγχρονισμένης κολύμβησης της ΑΕΚ! Εκεί, οι νέες προπονήτριες των αγωνιστικών ομάδων και των ακαδημιών καλλιτεχνικής-συγχρονισμένης κολύμβησης της ΑΕΚ, Ελένη Γεωργίου και Δέσποινα Θεωδορίδου δούλεψαν με τα κορίτσια με καλή διάθεση και αισιδοξία για το μέλλον του τμήματος!
Η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά και στο αγωνιστικό κομμάτι του νέου αυτού τμήματος έχοντας στις τάξεις καταξιωμένες αλλά και νέες αθλήτριες.
Οι ακδημίες της καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΑΕΚ θα λειρουργούν στο ΟΑΚΑ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής για να δηλώσουν συμμετοχή.
Να σημειωθεί πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αντε να ανοιξουν τα κολυμβητηρια εστω για εμβολιασμενους να κανουμε εξεδρα στηριξης στις κουκλες της ΑΕΚ στο επομενο Πρωταθλημα συγχρονισμενης κολυμβησης!!
Το βλέπω μπροστά μου... Να κάνουμε λέει εξέδρα να είμαστε σαν την μύγα μες στο γάλα και να τολμήσει κανένας κριτής να σας βάλει 9 αντί για 10... Ε ρε τι έχει να γίνει... Καλή δύναμη κορίτσαρες, ΑΕΚΑΡΑ!!!