Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 Άγγελος Χαριστέας είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time και αναλύει τα παιχνίδια της φάσης των «16».
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει για τον αγώνα της Ιταλίας με την Αυστρία (Σάββατο, 22:00) και εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της «Σκουάντρα Ατζούρα».
Βλέπει να γίνεται μάχη ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ρονάλντο στο ντέρμπι Βέλγιο-Πορτογαλία και τονίζει για το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) στη Σεβίλλη: «Οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου πεινάνε για την πρόκριση, αλλά ο γκουρού της προπονητικής Φερνάντο Σάντος βρίσκει τον τρόπο εκεί που δεν το περιμένεις να κάνει τη διαφορά».
Χαρακτηρίζει ισορροπημένο τον αγώνα της Κροατίας με την Ισπανία (Δευτέρα, 19:00) και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Δείτε το βίντεο:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!