Quantcast
11 ΣΧΟΛΙΑ

Πατούλης: Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας (VIDEO)

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής και ο διάλογος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες», το σχόλιο του Τίγρη

Σήμερα υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με την ερασιτεχνική ΑΕΚ για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία του γηπέδου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος» τόνισε ο κ. Πατούλης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λέει σε εκείνο το σημείο: «Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες» και ο Πατουλης γελώντας απάντησε: «Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμεσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό».


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
voodoo - 18/6/2021 16:13

Χωρίς να θέλω να γίνω πικρόχολος, δεν αμφιβάλαμε ποτέ οτι θα ήσουν συνεπής με τις επιθυμίες επιχειρηματιών, άλλο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ολοι οσοι αγαπάμε την όμαδα αυτό θέλουμε. Οι αμφιβολίες είναι πάντα στη συνέπεια σας με τον μέσο πολίτη.

mono_aek_r21 - 19/6/2021 17:55

Δηλαδή μας λες ότι το γήπεδο της ΑΕΚ (της ερασιτεχνικής ΑΕΚ!) είναι "έργο επιχειρηματικών συμφερόντων"; Δηλαδή το 1,5εκ ΑΕΚτζήδων δεν είναι κομμάτι της κοινωνίας; Εμείς δεν είμαστε οι μέσοι πολίτες που αναφέρεσαι; Ο Μελισσανίδης και το σόι του θα πηγαίνει στο γήπεδο ή εγώ εσύ και τα παιδιά μας; Είναι που δεν ήθελες να γίνεις πικρόχολος, αλλά μάλλον οι κομματικές αγκυλώσεις είναι πιο ισχυρές από την ιστορία της ΑΕΚ. Πες μας ότι υπέγραψες και τις προσφυγές μαζί με τους φίλος του... Συνέχεια ΑΒ και του Μάλλιου. Εγώ ντρέπομαι για τέτοια άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους ΑΕΚτζήδες αλλά βάζουν τα κομματικά πάνω από την ΑΕΚ... Ντροπή!

AEK49 - 18/6/2021 19:09

Όποιος ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην γρήγορη αποπεράτωση της Αγιά Σοφιάς, θα εισπράξει βοήθεια. Όποιος όμως προσπάθησε ή προσπαθεί να εμποδήσει αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που θα περικλείει την ιστορία των προσφύγων γονιών μας, θα τον τρώει το μαύρο σκοτάδι!!! Και ο νοών νοήτω.

mono_aek_r21 - 19/6/2021 17:48

Πεσ 'τα αδερφέ! Κάποιοι εύκολα ξεχνάνε τι αγώνες χρειάστηκαν και ποια εμπόδια ξεπεράσαμε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο!

VagosK - 18/6/2021 16:46

Μπραβο κυριε Πατουλη

AVFC - 18/6/2021 13:07

Πρόεδρε, οι δικές σου δεσμεύσεις για 7 μεταγραφές βασικών που βρίσκονται ??????????????????????

AVFC - 18/6/2021 14:31

Μπορεί κάποιος τεκμηριωμένα όμως να μου πει , που διαφωνεί ακριβώς με το σχόλιό μου και μου κόλλησαν τα dislikes ?

sskan61 - 18/6/2021 16:55

Να σου απαντήσω εγώ αδελφέ για ξέρεις.

Η δέσμευση του προέδρου αφορά ολόκληρη την μεταγραφική σεζόν η οποία τελειώνει 31/8 αν δεν κάνω λάθος.

Εσύ λοιπόν έτρεξες να τον αμφισβητήσεις χωρίς να έχεις την στοιχειώδη υπομονή να περιμένεις μέχρι το τέλος.... Συνέχεια
Αυτό για μένα είναι ο ορισμός της κακεντρέχειας αδελφέ για αυτό έφαγες και τα dislikes.....

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και το σημαντικότερο, να μάθεις στην ζωή σου να περιμένεις και να μην αφορίζεις ανθρώπους μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις και παράλληλα να γίνεσαι αρεστός σε όσους τον κράζουν για το παραμικρό.

Φιλικά πάντα

KATRABANELIS - 19/6/2021 11:04

Από πού προκύπτει αυτό καλό σα δικαιολογία αλλά δεν προκύπτει από τα λεγόμενα του αυτό που ενοχλεί είναι ότι πάει με ρυθμούς χελώνας ο σχεδιασμός όπως και τα προηγούμενα χρόνια δείγμα ερασιτεχνικού σκοπός είναι τα παθήματα να γίνονται μαθηματα

fotis_g - 18/6/2021 13:30

Τόσο αρρωστακι που είμαι... βλέπω να ψηφίζω Πατούλη στις επόμενες εκλογές, που παλιά αυτό με τίποτα. Μόνο ΑΕΚ

kersey21 - 18/6/2021 13:09

Οι διαδικασίες για τους γάβρους του βορρά(βλέπε χάρισμα 100 στρεμ. του Ελληνικού Δημοσίου στην τούμπα),τους γάβρους του νότου(βλέπε χάρισμα 40εκ τουλάχιστον απο δάνεια),τους Βάζελους (βλέπε 100% χρηματοδότηση του βοτανικού από το κράτος)είναι άμεσες.

ΕΠΟΜΕΝΟ