Αύριο, Παρασκευή, θα προβληθεί εκτάκτως η εκπομπή του Alpha, «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.
Η εκπομπή είχε ολοκληρωθεί για την φετινή σεζόν την περασμένη Παρασκευή ωστόσο μετά τις εξελίξεις με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, η κ. Νικολούλη αποφάσισε να προβληθεί και αύριο, Παρασκευή, εκτάκτως.
Την υπόθεση για τα Γλυκά Νερά είχε παρακολουθήσει στενά η Αγγελική Νικολούλη από την Η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το τελευταίο διάστημα, ενώ αφιέρωσε μεγάλο μέρος των εκπομπών στην υπόθεση.
Η εκπομπή θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 23.30, ενώ η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να προβάλει τις συνομιλίες της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και όλο το επιπλέον υλικό που έχει συλλέξει για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!