Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά ο Ζόμερ, αμφίβολος για τον ''τελικό'' με την Τουρκία

Στη Γερμανία βρέθηκε ο 32χρονος κίπερ για τη γέννηση του παιδιού του

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ελβετία και Τουρκία θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή σε έναν ''τελικό'' για την τρίτη θέση του ομίλου και πιθανότητα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ωστόσο είναι πιθανό οι Ελβετοί να παρασυρθούν χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Γιάν Ζόμερ, που χθες βρέθηκε εσπευσμένα στη Γερμανία καθώς η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Ο 32χρονος κίπερ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει εγκαίρως στην αποστολή και να ξαναμπεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τους Τούρκους είναι μοιρασμένες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ