Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάμες: Ο προπονητής της Εθνικής Κολομβίας δεν με σεβάστηκε

Δυσαρεστημένος ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Έβερτον, επειδή δεν κλήθηκε στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας, για το Κόπα Αμέρικα, δεν βρίσκεται το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να υποστηρίζει πως πήρε την απόφαση, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του μεσοεπιθετικού της Έβερτον.

Από τη μεριά του, ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Σε δηλώσεις του, ο Χάμες Ροντρίγκες τόνισε: "Πρέπει να γίνει σαφές, ότι δεν ήμουν καθόλου τραυματίας στην παρούσα φάση. Ήμουν έτοιμος να παίξω στο Κόπα Αμέρικα, αλλά ήταν απόφαση του τεχνικού επιτελείου. Δεν το αποδέχομαι, επειδή είναι έλλειψη σεβασμού», σχολίασε ο άσος της Εβερτον σε μήνυμα του στο Instagram και πρόσθεσε: «Από τις 80 συμμετοχές μου στην εθνική ομάδα, πόσα κακά ματς έκανα; Πέντε, δέκα, το μέγιστο. Στους υπόλοιπους 70 αγώνες, πάντα έδινα ικανοποίηση, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να έρχεται να μου λέει βλακείες".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ