Quantcast
NEWS
33 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Εντσάμ, η Πόρτο και το... σπασμένο γυαλί!

Η ιστορία που ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Εντσάμ και τη Σέλτικ, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να τα «σπάσουν». Ο ρόλος της Πόρτο, του Κονσεϊσάο και η προσφορά των 10 εκατ. ευρώ

Η σχέση του Εντσάμ με τη  Σέλτικ πέρασε από διάφορα στάδια. Από κομβικός παίκτης και μια επίδοξη περήφανη -έως και χρυσή- πώληση, βρέθηκε φευγάτος και κατά κάποιο τρόπο… στραβωμένος. Για να συμβεί αυτό προηγήθηκε η ιστορία της ενδεχόμενης μεταγραφής του το 2019, η οποία ράγισε για τα καλά το γυαλί της σχέσης του με τους «Κέλτες». Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον ήθελε με χίλια στην Πόρτο, είχε μιλήσει μαζί του, τον είχε ψήσει και οι «Δράκοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ στη Σέλτικ και ήταν διατεθειμένοι να δώσουν -με πρωτοβουλία του προπονητή- παράλληλα στη Σέλτικ ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Σανσέλ Μπεμπά.

Στο club της Γλασκώβης υπήρχε μια αίσθηση ότι μπορούν να τον πουλήσουν με περισσότερα χρήματα στην Ισπανία και απέρριψαν την πρόταση των Πορτογάλων, με τον Εντσάμ να γίνεται έξαλλος και να αρχίζει να αντιδρά έντονα, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία τη δυσαρέσκειά του. Είχε δώσει μάλιστα και μια συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα L’ Equipe λέγοντας ότι ευχαριστεί τη Σέλτικ που τον βοήθησε, αλλά για να εξελιχθεί χρειάζεται ένα υψηλότερο επίπεδο, εκφράζοντας δημόσια και ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του που δεν έγινε η μεταγραφή στην Πόρτο.

Σε διάφορα forum των οπαδών της Σέλτικ επαναλαμβάνεται αρκετά τακτικά η συγκεκριμένη πεποίθηση, ότι δηλαδή ο Εντσάμ «ξενέρωσε» που δεν παραχωρήθηκε τότε στην Πόρτο και από τότε λειτουργούσε σαν ξένο σώμα για την ομάδα αφού από τότε υπέπεσε σε διάφορα παραπτώματα. Του το «χρεώνουν» κατά κάποιο τρόπο.. Τελικά ο δρόμος έβγαλε τον Εντσάμ περίπου ένα χρόνο μετά στη Μαρσέιγ, ωστόσο τα πράγματα ήταν δύσκολα αφού δεν τον ήθελε (και το είπε ανοιχτά) ο Βίλας Μπόας ενώ ο επαναπατρισμός του Γάλλου συνέπεσε και με μια πολύ κακή σεζόν με τους Μαρσεγέζους, με… εξεγέρσεις των οπαδών κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος που έφτασαν μέχρι και το σημείο των επιθέσεων στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ