Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θετικός στον κοροναϊό ο Ντιέγκο Γιορέντε

Δεύτερος παίκτης της Εθνικής Ισπανίας που προσβλήθηκε από Covid-19

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τον Σέρχι Μπουσκέτς, ακόμα ένας παίκτης της Εθνικής Ισπανίας, ο Ντιέγκο Γιορέντε, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Λιντς θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ισπανίας στα τελικά του EURO.

Όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Ντιέγκο Γιορέντε απομονώθηκε όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ θα συνεχιστούν οι ατομικές προπονήσεις, που είχαν αρχίσει από τη στιγμή που είχε βρεθεί θετικός ο Μπουσκέτς.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή του μέσου της Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει σε επιφυλακή έξι ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που τελικά δεν πάρει τον πάρει μαζί του στο EURO 2020.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ