CHAMPIONS LEAGUE-ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
Γήπεδο: Ντραγκάο
Στην κορυφή της Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία της η Τσέλσι, με τα χέρια αδειανά και πάλι η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Τούχελ «έδεσε» κόμπο τον Γκουαρντιόλα, η Τσέλσι κέρδισε τη Σίτι με 1-0 και σήκωσε την κούπα μέσα στο «Ντραγκάο». Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία έβγαλε το ματς η ομάδα του Γκουαρντιόλα, ενώ η Τσέλσι σκόραρε με τον Κάι Χάβερτς και απείλησε σε μια-δυο ακόμη περιπτώσεις.
Στο 8ο μόλις λεπτό ο Έντερσον έβγαλε μαγική μπαλιά 60 μέτρων, ο Στέρλινγκ κατέβασε στην πλάτη της άμυνας της Τσέλσι αλλά κόπηκε προσωρινά και προσπαθώντας να σκοράρει με τακουνάκι ο Μεντί του είπε όχι, ενώ στο 10’ ο Χάβερτς έκανε το γύρισμα από αριστερ4ά αλλά ο Βέρνερ έπιασε αέρα από κοντά.
Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 14’ ο Τσίλγουελ έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Βέρνερ από ιδανικό σημείο πλάσαρε πάνω στον Έντερσον ενώ στο ίδιο λεπτό ο Βέρνερ πάτησε και πάλι περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε μόλις έξω
Στην κόντρα ο Στέρλινγκ έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Τσίλγουελ έκοψε, ενώ στο 17’ ο Τσίλγουελ σέντραρε και πάλι από αριστερά αλλά η κεφαλιά του Καντέ στο πίσω δοκάρι, πέρασε λίγο έξω.
Στο 28’ ο Ντε Μπρόινε έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Ρίντιγκερ πρόλαβε σωτήρια τον Φόντεν, ενώ στο 39’ ο Τιάγκο Σίλβα αποχώρησε τραυματίας.
Τελικά στο 43ο λεπτό ο Μάουντ έβγαλε μαγική κάθετη μπαλιά, ο Χάβερτς πρόλαβε την έξοδο του Έντερσον και κέρδισε την κόντρα και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-1.
Στο 55ο λεπτό ο Ρίντιγκερ χτύπησε στο κεφάλι τον Ντε Μπρόινε, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 68’ ο Μαχρέζ έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Αθπιλικουέτα έσωσε.
Στο 73ο λεπτό ο Χάβερτς έκανε φοβερή ενέργεια στον άξονα και την κατάλληλη στιγμή άνοιξε δεξιά στον Πούλισικ αλλά ο Αμερικάνος μόνος με τον Έντερσον πλάσαρε άστοχα, ενώ από εκεί και πέρα οι "μπλε" κράτησαν με νύχια και με δόντια τη νίκη.
ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (60’ Ζέσους), Μπερνάρντο Σίλβα (64’ Φερναντίνιο), Μαχρέζ, Στέρλινγκ (77’ Αγουέρο), Φόντεν
ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα (39’ Κρίστενσεν), Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Μάουντ (80’ Κόβατσιτς), Τζέιμς, Χάβερτς, Βέρνερ (66’ Πούλισικ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εγω είμαι Manchester City από το 2008, προτού αρχίσει να παίρνει πρωταθλήματα. Εχθές το παιχνίδι ήταν σούπα για εμένα. Συγχαρητήρια στη Chelsea για τη κατάκτηση του τροπαίου.
22 παιχτες ειδαμε , οι 20 ανετα τρεχαν 100 μετρα σε παγκοσμιο πρωταθλημα στιβου.
πλακα πλακα βλεπω μεταγραφή μπακακη το καλοκαίρι σε Τσέλσι ή Σιτι!!!!
πλεον δεν προεκτε να ξαναδουμε αλλο ντριμπλερ. σορρυ αλλα αυτο που ειδαμε χθεςδενηταν ποδοσφιαρο. ηταν αθλημα στιβου. ολο τρεξιμο πανω κατω και απο θεαμανα κανειενας παιχτης το κατι παραπανω μια ντριμπλα ενασουτεξωαπο την περιοχη τιποτα.... τρεχουν τρεχουν χιλιαδεςπασες μπας και μπουν με την μπαλα σταδιχτια.... εχει καταντησει αηδια αυτο το ποδοσφαιρο πλεον.....
ΑΕΚ απο μωρό, CHELSEA απο το 1996 στα 14 μου, γιατι αρρωστησα με τον Jola ! Απο τοτε με εχεις αρρωστησει Τσελσαρα μου, ακομα πανηγυριζω απο χθες...!!!THE PRIDE OF LONDON
Χαχα εγω εγινε οταν πηρε το πρωταθλημα μετα απο 50 χρονια γιατι φοβομουν οτι κι εμεις τοσο θα καναμε και ταυτιστηκα (ημουν καπου 15 και δεν ειχα ζησει πρωταθλημα. Τελικα εκανα αλλα δεκακατι)
Φίλε και γω τσελσι έγινα όταν την πήρε ο Ρώσος γιστι είπα λεφτά έχει άρα θα κάνει μεγάλες μεταγραφές. Δεν είχα ψάξει ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Έκατσα και ασχολήθηκα με το αγγλικό ποδόσφαιρο πριν 8 χρόνια. Για καιρό έψαξα ομάδες ιστορία γεγονότα. Φίλε από την στιγμή εκείνη είπα γίνομαι Λίβερπουλ για όλα αυτά που έχει δείξει στο ποδόσφαιρο και για όλα αυτά που έχει τρβιξει ο συλογος.... Απλά και όμορφα.
Όταν έγινα Τσελσι, πανηγυριζαμε αν η ομαδα εβγαινε 6η στο πρωταθλημα...Οι περισσοτεροι ακολουθειτε ομαδες με τους περισσοτερους τιτλους κλπ...Εγω καμια σχεση μ'αυτο, γι'αυτο κι εγινα κι ΑΕΚτζης...Δεν θα υποστηριζα ΠΟΤΕ ομαδα με κοκκινες φανελες...εχω θέμα...Πάντα φιλικά
Και εγώ ποτέ κόκκινα πλυν Ατλέτικο και Τορόντο Ράπτορς (που είχαν κίτρινο στα εκτός ο ένας και χρυσά ο άλλος κάποιες εποχές).
Εγώ με κόκκινα υποστηρίζω Ιντεπεντιετε (Αργεντινή). Όταν ήμουν μικρός, είχα δει σε κάποιο γκολ τους, πανηγυρισμό από το πέταλο και μου θύμησε Σκεπαστή!
Ο πρώτος υποβιβασμός στην ιστορία τους, μαντέψτε πότε έγινε.
Το 2013!
Εγώ δίνω πρώτα μπράβο στον διαιτητή που άφησε το παιχνίδι με λίγα σφυρίγματα.
Ναι, αλλά αν έδινε και τίποτα θα έπαιζε με 9 η Σίτι. Θα βλέπαμε ένα φοβερό μονότερμα στο δεύτερο ημίχρονο με κόκκινη σε Γκιντογκάν και Έντερσον
πολυ ασχημο κοουτσαρισμα απο Γκουαρντιολα.. κι η ενδεκαδα φανηκε λαθος εκ των υστερων..κριμα για τους Oasis... η chelsea φετος επαιξε το πιο ωραιο ποδοσφαιρο.. κι ο Λαμπαρντ φανηκε ατυχος...AEK και Everton αδελφια.. για πολλους λογους..
ΑΕΚ και Leeds...
Για ένα μόνο λόγο...για τη σκληραδα τους..
κι ομως, παιξανε το πιο ομορφο ποδοσφαιρο.. σαν την Leeds 70-76 δεν θα ξαναβγει ομαδα, για οσους την εζησαν τοτε.. την σφαξανε παντου, αγγλια και ευρωπη..
Το λατρεύω τον Λάμπαρντ αλλά δεν ήταν άτυχος, κολλημένος ήταν: δεν του άρεσαν Καντέ, Ρίντιγκερ, δεν είχε και σοβαρό τερματοφύλακα στην αρχή της χρονιάς ε τι άλλο να γίνει.
ΟΚ, στα σοβαρά τώρα μην αρχίζουμε τις συγκρίσεις προπονητών...Εδώ είχαν καλέσει το Τσιμικα εχθές, ο ρεπόρτερ του έλεγε τεχνικά χαρακτηριστικά, συστήματα κλπ και ο Τσιμικας απαντουσε "...σίγουρα..." (δεν καταλάβαινε τίποτα μάλλον), τι να πούμε τώρα...
Ένας παραπατημα ο Σίλβα, ένα φουσκο ο Ντε Μπροινε, 2-ποντους πάνω από το δοκάρι στο 95...ένα ΤΣΟΥΛΟΥ...
Έτσι είναι η μπαλλα...
Αυτοί οι Άγγλοι όσες μεταγραφές και να κάνουν απαίσιο ποδόσφαιρο θα βλέπουμε.
Δεν εχεις παρει μυρωδιά απο το αθλημα μαλλον αδερφέ...πάντα φιλικά...
Όταν έχεις συνηθίσει να βλέπεις τα παιχνίδια της super league και ειδικά της φετινής ΑΕΚ, η premier league σου φαίνεται ποδόσφαιρο αλάνας....
Συγχαρητήρια στην Τσέλσι μπράβο και στην Σίτυ. Χαίρομαι που δύο ομάδες μετά από όσα δεινά πέρασαν βρίσκονται σε Ευρωπαϊκό Τελικό. Μακάρι και η ΑΕΚάρα εκεί και τροπαιούχος!
Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Το πρώτο είναι οτι έβλεπες δεκαθλητές να παίζουν ποδόσφαιρο που σημαίνει οτι στις επόμενες μεταγραφές πρέπει πρώτα να εξετάζονται τα σωματικά προσόντα και μετά αν ο παίκτης ξέρει μπάλα. Το δευτερο είναι ο τερματοφύλακας της Σιτυ. Δεν ήταν τερματοφύλακας αλλά τριτος σεντερ μπακ. Έναν τέτοιο χρειαζόμαστε
Να είσαι ΑΕΚτζης, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και φανατικός του Πεπ.. Θεέ μου να μην ξαναέρθει τέτοια χρονιά
ΑΕΚΑΡΑ,Τσελσι και ανθρωπος που θεωρει τον Μουρινιο εως και τις χρονιες του στην Ρεαλ καλυτερο προπονητη απο Πεπ. Φωναζα οτι η Τσελσι θα το παρει σβηστα και δεν ακουγε κανεις απο τους γυρω μου.
οσον αφορα τον μουρινιο μεχρι την 2η χρονια στην ρεαλ που εβγαλε την καλυτερη ομαδα σε επιθεση που ειδε η ισπανια κανοντας απιστευτο ρεκορ παιζοντας ολοκληρομενο ποδοσφαιρο χωρις τις 5δις πασες συστημα γαυτο το ανεκδοτο που ευτηχως μας αποχαιρετισε εδω και καιρο γιατι ολοι καταλαβαν οτι το να κανω 5 δις παπσες για να μπω στα δυχτια με την μπαλα αν το συνεχισουμε θα μας παρει κηνυγει ο κοσμος.... απλα και ομορφα....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
πλεον ο μουρινιο αν και μεγαλος φαν του ειναι ενας παροχημενος προπονητης που καλυτερα να σταματισει γιατι χαλαει την φημη του. εμεινε πισω και δεν ακολουθησε το ποδοσφαιρο
Ειμαι ΑΕΚ και Αρσεναλ.
Εγώ είμαι μόνο ΑΕΚ. Δεν υπάρχει θέση στη καρδιά μου για καμία άλλη ομάδα, ελληνική ή ξένη!
Nachito32 συμπάσχω φίλε
Χαχαχα χειρότερο από τον από πάνω...
ενας αεκτζης δεν γινετι να υποστηριζει μπατσελονα. την κατεξοχην ομαδα της ουεφας. παραγκας δηλαδη. μονο γυρος μπορει να υποστιριζει τετοια ομαδα. και φυσικα τον πεπ αυτο το ανεκδοτο ο φαφλαταςπου ολο λογιαειαικαιαπο ομαδες που φιαχνει κωμωδιες.... απλα τραγικος. εχειχαλασεισε 4 χροξαι 2 δις και δεν μπορει α παρει ενα ευρωπαικο.... τραγικος. εγω και συ να ειμασταν προπονητες και να ειχαμε χαλασε σε 4 χρονια 2 δις σεμεταγραφες 4 τρεμπλε θα ειχαμε στην αγγλια. δεν εχει αβαντα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαιτησιαςκαι δεν προκειτε ποτε να ξαναπαρει ευρωπαικο τιτλο
Πήγαινε στην Βαρκελώνη, μπες στο camp noou, μιλά με τους Καταλανούς για την Μπάρτσα και μετά πες μου αν γίνεται να είσαι ΑΕΚτζης και Μπαρτσελόνα. Ο,τι να ναι πραγματικά.
ρεαλ ειμαι στην ισπανια αλλα δεν ειναι καθαρη οπως δεν ειναι καθαρη ουτε η ουεφαλονα. ειδικα με αυτα που κανανε τελευτια με την σουπερλιγδα...... δεν γινεται ομως φιλε μου να κανεις σαν γαυρος επειδη σε εισαγωγηκα επαιζε ωραιο ποδοσφαιρο η μπαρτσελονα (που για μενα το τικι τακα ηταν ενα ανεκδοτο γιαυτο και κρατησε 5,6 χρονια σαν στυλ) να θαμπωνεσαι ως φιλαθλος και να μην ασχολησαι με τα χειρουργια που περναγε ο καθε αντιπαλος της αυτης ομαδας σε καθε ευρωπαικο αγωνα................. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποια ειναι η διαφορα με τοςυ γαυρους τοτε; αυτοι βλεπανε τα χειρουργια που κανανε στις αλλες ομαδες αλλα λεγανε οτι παιζανε μπαλαρα και καλα τους κανανε με τις σφαγες.... ιδιοι ειμαστε... συγνωμη αλλα αν δεν ειχε αβαντα της διαιτησιας η ουφαλονα θα ειχε 2 ευρωπαικα τωρα. ενα το 1992, και αλλο ενα το το 2006 με τον ραικανρτ.. ολα τα αλλα ηταν διορισμενα σε εκεινη την ομαδα.... ελα τωρα φιλε μου. τα ζουμε εδω επειδη τα κανει αντιπαλος με τους διαιτητες αλλα οταν τα κανει αλλη ομαδα που υποστιριζουμε στο εξωτερικο εθελοτυφλουμε;;; συγνωμη αλλα ποτε δεν ηθελα σχεση με αυτη την ομαδα, συν οσα εκανε ο φρανκο και της εδωσε αιγλη γιατι χωρις αυτον ενα τιποτα δεν θα ηταν τωρα.... στα τελειωματα του αφου οργιασε υπερ της ρεαλ γυρισε την μπιφτεκα και εκανε οργια υπερ της μπαρτσελονα... ψαξτε καλα λιγο την ιστορια...... αρα και οι 2 ενοχοι ειναι και εχουν κανει πολλα. απλα οσον αφορα την μπαρτσελονα τα τελευταια χρονιαι ειναι ασυγχωρητα αυτα που εγιναν υπερ της.
Και Ρεάλ βασίλισσα σαν την ΑΕΚ και καθαρή να φανταστώ έτσι;;;
Η λογικη ελεγε Σιτυ. Αλλα σε τελικο δεν υπαρχουν φαβορι και αουτσαιντερ. Ενα παιχνιδι ειναι, 50-50, και θα κερδισει ο πιο εξυπνος. Ο Πεπ δε το ειδε να ρχεται. Μπραβο στον Τουχελ και την Τσελσι.
Κι αυτός ο Κάντε βρε παιδί μου, εντελώς άχρηστος...κρίμα το μπόι του...
Αν ερχόταν σε εμάς (πριν γίνει διάσημος εννοείτε) θα λέγαμε ότι τόσο κοντό αμυντικό χαφ δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Mike εδω το ειπε η Ρεαλ το 2013. Η ΑΕΚ δεν θα το ελεγε;
All show and no go η Σίτι. Φανέλα πούπουλο. Μόστρα, μπατζετ 1 δις και ηταν παντελώς ακίνδυνη χθες. Μπράβο στην Τσελσι το άξιζε πραγματικά, έπαιξε με πλάνο και οργανωμένα και το πήρε κόντρα στους νεοπλουτους. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα μπατζετ δεν παίζουν τόσο αν έχεις κάνει στοχευμενα πλάνα στην ομάδα σου. Δεν λέω ότι η τσελσι ήταν ομάδαρα φέτος, αλλά είχε ενα πλάνο, ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο κυρίως με τον Τουχελ.
Πάντα μετράει και η " βαριά φανέλα" σε τέτοιους αγώνες. Λεφτά έχουν και οι δύο, αλλά η ιστορία έγραψε. Η Σίτι με την φορά που έχουν κάποιο " νεόπλουτοι " , όπως καλή ώρα τα Ορκ στην Ελλάδα, βρήκε απέναντι της μια ομάδα που δεν βγήκε σε προνομιακή θέση για CL , μέσω του πρωταθλήματος. Αυτή όμως η ομάδα , είχε βαρύτερη φανέλα και της έκοψε την φόρα και τον αέρα. ΑΕΚάρα μου και στα δικά μας. Για να αποκατασταθούν επιτέλους οι ισορροπίες. Πρόεδρε κάνε το χρέος σου.
Η μεγαλύτερη χαρά σήμερα ήταν ένα γεγονός. Ότι ένας πλήρως αποτυχημένος προπονητής που έχει κάνει όνομα μόνο λόγο ουεφας επειδή όσο ήταν στην μπαρτσελονα σε κάθε αγώνα θα έδιναν στον αντίπαλο η κόκκινη η πςναλτυ για να περάσει, ενώ στην μπαγερν φάνηκε πόσο αποτυχημένος ήταν όταν όταν τον διωξανε την επόμενη χρονιά ο χαινκςς με το ίδιο ροστερ πήρε με εκπληκτική μπαλαραντο τσαμπιινς λιγκ. Τώρα στην Σίτι που είναι έχει χαλασει σε 4 χρόνια 2 δις σε μεταγραφές και το αποτέλεσμα ποιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήταν; παλυ δεν μπόρεσε να σηκώσει την κούπα...... Ας συνεχίσουν τα ΜΜΕ να τον λιβανιζουν τον φαφλατα γιατί μόνο μπλα μπλα είναι και τίποτα άλλο.
Α ρε καημενε Πεπε σου πηρε την ταυτοτητα ο Τουχελ αγορινα μου.
Η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 20 χρόνια! Μεγάλε τουχελ δεν τους βλέπεις
Μπα, δεν είδα κάποιον παίκτη που να κάνει για εμάς...Κι αυτός ο Τούνχελ πως τον λένε, όταν κατι δικοί μας έκαναν πορείες με Ξανθές κλπ U19 προπονητής ήταν, λουζερ που λένε και στο χωριό μου, σιγά το βιογραφικό ... ΤσουΛου σου λένε και τρίχες Κατσαρες...
Μέσα έπεσε η γάτα ο Μιλόγιεβιτς χαχαχα πλάκα κάνω. Απίστευτος ο Καντέ