«Η Κύπρος αγαπά τον Χριστό». Αυτό αναγράφουν τα πανό συγκεντρωμένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ στην Κύπρο, όπου μικρή ομάδα ατόμων, «πολεμά» το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού.
Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχες ενέργειες, καθώς υποστήριζαν ότι το τραγούδι είναι… του διαβόλου, επειδή τον επικαλείται.
Έτσι και την Τετάρτη, συγκεντρώθηκαν για να… ξορκίσουν το τραγούδι, κρατώντας εικόνες του Χριστού και της Παναγίας.
Πηγή: offsite.com.cy, mylife.com.cy
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Απαράδεκτοι όντως οι στίχοι του τραγουδιού. Έμμεση εξύμνηση του διαβόλου έστω και αν απευθύνονται σε άνθρωπο.
Αυτό ήταν ευκολάκι, εκεί που θα υπήρχε πρόβλημα με την στάση τους θα ήταν αν η Κύπρος συμμετείχε με συγκροτήματα τύπου SYRINGE (τραγούδι HELLRAZER).