Δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας AS εμφανίζει τον Τσάβι να έχει δεχτεί πρόταση από Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και Εθνική Βραζιλίας.
Πρόσφατα, ο Ισπανός ανανεώσε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ, ως το 2023, διαψεύδοντας, παράλληλα, τα σενάρια που τον ήθελαν να μιλάει με Μπαρτσελόνα.
Η Ντόρτμουντ φέρεται να πρότεινε διετές συμβόλαιο στον Τσάβι, ο οποίος, ωστόσο, δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην ομάδα της Βεστφαλίας.
Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 41χρονος έχει δεχτεί κρούση και από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας, για τη θέση του βοηθού προπονητή στην Εθνική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
