Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τι αποδείχτηκε στο ντέρμπι και γιατί η ΑΕΚ θέλει και τους δύο μέσα στο πρωτάθλημα

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική και η βαθμολογία έγινε πάλι όπως ήταν πριν αρχίσουν τα παιχνίδια της… προηγούμενης.

Οι δύο βαθμοί που χάθηκαν για την ΑΕΚ στο Βόλο, χάθηκαν χθες και για τους δύο στο παιχνίδι τους. Μιλάω για την πρώτη τριάδα, αφού η τετράδα κλείδωσε χθες με το διπλό του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αφού έστειλαν κόσμο για… ύπνο μέχρι το 70 έκαναν κάποιες προσπάθειες στο τέλος μήπως και πάρουν το παιχνίδι. Τις μεγαλύτερες ευκαιρίες τις είχε ο ΠΑΟΚ και ο Μεντιλίμπαρ γλύτωσε χάρη στον Πιρόλα και τον… Ντεσπόντοφ αλλά και τον Γερεμέγιεφ σε μια ξεκάρφωτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Ολυμπιακός συνολικά είχε δύο καθαρές αλλά όχι τόσο μεγάλες, η μία από μεγάλο λάθος του Μιχαηλίδη. Η αλήθεια είναι πως περίμενα νίκη του Ολυμπιακού αλλά τελικά ο νικητής έστω και ως μη χαμένος ήταν ο ΠΑΟΚ. 

Ανεξάρτητα από την σημαντικότητα του καθένα από αυτούς, που οι τέσσερις είναι οι πιο σημαντικοί του, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς έξι βασικούς παίκτες! Δεν βάζω τον τερματοφύλακα γιατί μάλλον ο Τσιφτσής είναι ο καλύτερος. Είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα όπου ήταν τραγικός και φυσικά κουράστηκε ενώ ο Ολυμπιακός ήταν ξεκούραστος αφού δεν έχει πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ που ακούγαμε εδώ και μήνες πως του ρουφάει όλη την… ενέργεια. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έχασε αλλά είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να νικήσει. Κι αν κάποιος έφυγε με την αίσθηση του χαμένου σίγουρα είναι ο Ολυμπιακός που πλέον αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα πως δεν είναι το απόλυτο φαβορί όπως έμοιαζε σχεδόν όλο τον χρόνο. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου πατώντας ΕΔΩ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ