Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης. Μεταξύ τους ο Έλντερ Λόπες για τον οποίο θα κριθεί αύριο Μεγάλη Τεταρτη η συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθχμούς και αν τα καταφέρει θα μπει στην αποστολή. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Νασίμ Χνιντ.
Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η γνώμη μου είναι να ξεκουραστεί ο Λοπες, γιατί αν πάθει κάποιο μυικό τραυματισμό, θα μείνουμε μόνο με τον Μιτάι στα ματς που θα κρίνουν την έξοδο στο κονφερενς, δηλαδή με Παοκ και Παο. Ας πάει στο κύπελλο με 3-5-2 και τον Μιτάι μπακ-χαφ, για μένα η προτεραιότητα είναι το κόνφερενς, τον οσφπ δεν μπορούμε καν να τον κοντράρουμε, πόσο μάλιστα να τον νικήσουμε. Μόλις έβαλε τους βασικούς, δεν αντέξαμε ούτε 10 λεπτά και το φάγαμε.
Αφού καταφέραμε να φτάσουμε στο σημείο να αγωνιούμε αν θα παίξει ο Λόπεζ όλοι καταλαβαίνετε την κατάντια μας και πόσο χαμηλά έπεσε ο πήχης.