Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μ.Τετάρτη θα κριθεί του Λόπες

Αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς στην Τούμπα

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης. Μεταξύ τους ο Έλντερ Λόπες για τον οποίο θα κριθεί αύριο Μεγάλη Τεταρτη η συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθχμούς και αν τα καταφέρει θα μπει στην αποστολή.  Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Νασίμ Χνιντ.

Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ