Το ποδόσφαιρο, στην εποχή της πανδημίας, δεν ευχαριστεί τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη πάθους, λόγω της απουσίας του κόσμου από τις εξέδρες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παλαίμαχο τερματοφύλακα, Σαντιάγκο Κανιθάρες, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ιδρύματος "Αλληλεγγύη" της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας, τόνισε: "Δεν μου αρέσει σήμερα το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει η κατάσταση. Υπάρχει έλλειψη πάθους. Δεν είναι το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να κατευθυνόμαστε προς έναν νέο κόσμο, με νέες προκλήσεις. Και δεν ξέρω αν οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ή όχι ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
