Απίστευτες καταστάσεις ζουν στην ομάδα της Σάλκε μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας στην 2η κατηγορία και τα όσα έγιναν μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμίνια (0-1) και τις επιθέσεις των οπαδών στους ποδοσφαιριστές. Η γερμανική ομάδα κατέθεσε αίτημα για αστυνομική προστασία τόσο στο γήπεδο όσο και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελίες για απειλές και επιθέσεις των οπαδών. Μάλιστα ένα αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή καταστράφηκε από οπαδούς.
Αλλά υπάρχει και συνέχεια αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αρνούνται να αγωνιστούν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας λόγω του φόβου για επεισόδια εις βάρος τους. Όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Πέτερ Κνάεμπελ στην «Bild»: «Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να παίξουν στην ομάδα. Κάποιοι οπαδοί ξεπέρασαν τα όρια και καταδικάζουμε την βία στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
