Ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναμένεται εντός ημερών να αναγνωρίσει επίσημα τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό έγραψε την Τετάρτη η εφημερίδα The Wall Street Journal, επικαλούμενη αξιωματούχους της κυβέρνησής του.
Ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πιθανόν θα προχωρήσει στην επίσημη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων το Σάββατο.
Την αναγνώριση της γενοκτονίας την είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική περίοδο, προκαλώντας μία ακόμη εστία έντασης στις σχέσεις της κυβέρνησής του με την Τουρκία.
Να σημειωθεί ότι το Δεκέμβριο του 2019 το αμερικανικό Κογκρέσο υιοθέτησε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Το ψήφισμα, είχε καταθέσει ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη των συναδέλφων του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
τι λένε γι' αυτό οι "οπαδοί" του Τράμπ του κολλητού του Ερντογάν;
Αυτό ναι είναι σφαλιάρα στον σβέρκο του σουλτάνου!!!