Σε δικαστήριο της Ισπανίας δικάζεται αυτήν την εβδομάδα ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα της και έφαγε ορισμένα κομμάτια.
Ο Άλμπερτ Σ.Χ. – γνωστός πλεον ως ο «κανίβαλος της Βέντας» όπως τον αποκαλούν τα τοπικά ΜΜΕ, από τη συνοικία όπου οι αστυνομικοί έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη- κατηγορείται για «ανθρωποκτονία» και «βεβήλωση νεκρού».
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στις αρχές του 2019, όταν ο ύποπτος καυγάδισε με την 69χρονη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, στη συνοικία Λας Βέντας, όπου βρίσκονται οι αρένες των ταυρομαχιών της Μαδρίτης. Αφού έπνιξε τη γυναίκα, την τεμάχισε με ένα πριόνι και δύο κουζινομάχαιρα «για να την εξαφανίσει». Φύλαξε ορισμένα κομμάτια σε πλαστικά δοχεία στο σπίτι και στο ψυγείο και τις επόμενες 15 ημέρες έφαγε ορισμένα από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας αστυνομικός που κατέθεσε στη δίκη είπε ότι όταν μπήκε στο διαμέρισμα ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε φάει ορισμένα κομμάτια, ενώ άλλα τα έδωσε στον σκύλο του.
Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά, συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019, αφού μια φίλη της μητέρας του ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν η μητέρα του βρισκόταν στο διαμέρισμά τους, εκείνος απάντησε καταφατικά και τους άφησε να μπουν στο σπίτι. «Αντικρίσαμε μια εικόνα βγαλμένη από την Κόλαση του Δάντη», είπε ένας αστυνομικός, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco.
Οι εισαγγελείς ζητούν από το δικαστήριο να καταδικαστεί ο άντρας σε 15 χρόνια φυλακή αλλά και να καταβάλει αποζημίωση ύψους 90.000 ευρώ στον μεγαλύτερο αδελφό του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!