Η Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε από τη Super League, η Τσέλσι είναι έτοιμη να πράξει το ίδιο και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, θα ακολουθήσουν Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ. Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, η UEFA διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο σε αυτήν την απόφαση τους. Όχι εξαιτίας των απειλών, αλλά επειδή προσέφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στους «Big Six» για την έξοδο από τη Super League. Ωστόσο, αυτή η προσφορά δεν έφτασε στις ισπανικές ομάδες, μιας και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φέρεται να βλέπει τους Ιβηρες και ειδικά τη Ρεάλ ως τον κύριο εχθρό. Ωστόσο, οι ισπανικές ομάδες βλέπουν αυτήν την αποχώρηση των ομάδων της Premier League ως ένα βήμα προς τα πίσω που όμως δεν είναι οριστικό και είναι πεπεισμένοι ότι το μέγεθος του πλάνου θα τους κάνει να επιστρέψουν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Οταν μιλαμε για δις κανεις δεν ξερει τι παιχνιδια παιζονται πισω απο την πλατη του φιλαθλο κοσμου. πιστευετε οτι ετσι απλα απορριπτουν ολοι τα υποτιθεμενα 500μυρια το χρονο χωρια εισητηρια και λοιπα εσοδα; δηλαδη μια μια αντιδραση του κοσμοι αυτοι οι απληστοι λενε οχι σε 500 μυρια... μαλιστα.
Υ.Γ. Οσο στημενη ειναι η γιουροβιζιον, το πραξικοπημα στην τουρκια αλλο τοσο στημενο ειναι η σουπερ λιγκ για να περασουν τα σχεδια τους μαζι με την ουεφα