Ούτε τρεις μέρες δεν άντεξε το... μεγαλεπήβολο σχέδιο της EuropeanSuperLeague. Οι ομάδες, μια μετά την άλλη, αποχωρούν υπό το βάρος των κυρώσεων αλλά και των μαζικών αντιδράσεων. Τσέλσι, Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν ουσιαστικά ήδη τεθεί εκτός και το εγχείρημα πεθαίνει εν τη γενέσει του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τους ακολουθήσει άμεσα και η Γιουνάιτεντ
Πρόκειται για μια λυτρωτική για το ποδόσφαιρο εξέλιξη που έδειξε τη δύναμη του και δεν επέτρεψε στους ισχυρούς να το διαλύσουν. Τόσο η άμεση αντίδραση της UEFAκαι σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλήματος όσο και η οργή του φίλαθλου κόσμου οδηγεί στη διάλυση αυτό το ανοσιούργημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

να γραψω κατι ακομα που δειχνει ποσο κοροιδευουν τον κοσμο... οταν βγηκαν αυτοι οι 12 ειπανε οτι δεν φοβομαστε εχουμε αναλυσει καθε πιθανο σεναριο και εμποδιο που θα βρουμε μπροστα μας και ειμαστε αποφασιμενοι να προχωρησουμε. αυτο λεγανε. και τωρα με το που ανακοινωσε η ουεφα τα 7 δις σημερα με τις πρωτες αντιδρασεις τον οπαδων η μια μετα την αλλη ομαδα την κανουν με ελαφρια πιδιματακια με απλες αντιδρασεις του κοσμου; ποιον δουλευουν ηθελα να ξερα....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ. Ο περεθ ειπε οτι θα ειναι νεκρη η ρεαλ το 2024. να ειναι. και ειμαι οπαδος της ρεαλ. δεν καταλαβα γιατι να κανει η ρεαλ μεταγραφες πανω απο τα εσοδα της για να ειναι παντα στην ελιτ. και οταν δεν μπορει να πληρωσει και συσωρευει χρεη να κλαιγετε και να βρισκει χιλιουδυο τροοπους καταστρατιγοντας το ποδοσφαιρο για να μην αφανιστει. αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου. μια εισαι πανω μια στην σφαλιαρα. αλλα οταν εισαι φαταουλας και τα θες ολα δικα σου θα κανεις τα παντα για να μην βρεθεις απο κατω.... αν εχει τα κοτσια η ουεφα ας βαλει να φρενο σε ολα αυτο το πληντυριο που εχει γινει το ποδοσφραιρο. ας εφαρμοστει για λους αυστηρια το FFP. Δεν γινεται αλλιως. δεν γινεται οι πλουσιοι να γινονται ποιο πλουσιοι και οι μικρες ομαδες να μην εχουν ποτε ελπιδα στο ονειρο να διακριθουν.
Φίλε palpatine, τα είπες όλα!!
.
Ντεμπελέ, να μην έδιναν λεφτά σε ένα γκρουπ για τα likes/dislikes στο fb, να μην ,να μην , να μην (μιλάω μόνο για την ομάδα που υποστηρίζω και όχι για την Ρεάλ).
Εγώ προσωπικά φίλος της Μπάρτσα - όχι από τους τρεντάκιδες, έγινα όταν πήγε στην Μπάρτσα ο Ρικέλμε και η Μπάρτσα δεν έβλεπε τίτλο.
Ειδικά οι 2 ομάδες μας έχουν κάνει οικονομικά όργια -βάλανε ενέχυρο προπονητικά κέντρα και πήραν λεφτά από το ισπανικό κράτος για να κρατηθούν και άλλα ωραία...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΟΧΙ!!! Δεν το δέχομαι (όπως δεν δέχομαι την νοοτροπία στην Ελλάδα που όταν μια ομάδα έχει προβλήματα στρέφονται στον ντόπιο πολιτικό/υποψήφιο)
Να μην έσκαγαν την ρήτρα του Γκριζμάν, να μην έδιναν 300 μύρια για Κουτίνιο και Ντέμπελε-Ντεμπέλε-
Σίγουρα το ντίλ με τα δυς που κλείνει η uefa έπαιξε ρόλο αλλά έπαιξαν ρόλο και οι αντιδράσεις των οπαδών(πελάτες) και των παικτών (π.χ. των παικτών της Τσέλσι που είπαν στον τυπικό πρόεδρο της ομάδας ότι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό και να ρισκάρουν την συμμετοχή τους με τις εθνικές -όχι απαραίτητα λόγω ιδεολογίας, αλλά (κυρίως κατά την γνώμη μου) γιατί και αυτοί θα χάσουν λεφτά από τους χορηγούς τους αν δεν παίξουν σε διεθνή τουρνουά, όπως και χορηγών που είδαν πως το δέχτηκε αυτό ο κόσμος και κάναν πίσω (π.χ. η Amazon, BT, Bein Sports και άλλοι).
Επίσης, έπαιξε ρόλο ότι οι FIFA & UEFA δεν έπαιξαν το πουλί τους (σyγνώμη για την έκφραση σε όσους ενοχλήθηκαν) όπως το έκανε η FIBA όταν ιδρύθηκε η Euroleague..
Το FFP το ξεφτίλισε η City στο CAS, οπότε δεν νομίζω να μπορεί να εφαρμοστεί δυναμικά.
Σωστά όλα αυτά που λες εκτός από ένα τεράστιο λάθος. Λες ότι είσαι οπαδός της real. Μέγα λάθος. Φτάνει. Και εμένα μου αρέσει η Barcelona. Αλλά όχι δεν είμαι οπαδός. Έχει γίνει πολύ κακή αυτή η συμπεριφορά Έλληνες να είμαστε οπαδοί ομάδων από άλλες χώρες. Εγώ είμαι Α.Ε.Κ μόνο αυτή υπάρχει στην καρδιά μου. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν στην Ελλάδα. Ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τα χαλια του θέλουμε να είμαστε οπαδοί κορυφαίων ομάδων που πάνε για ευρωπαϊκούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίτλους. Σεβαστό. Αλλά οπαδός είμαι μόνο της Α.Ε.Κ. Μόνο αυτή έχει χώρο στην καρδιά μου και άιντε η ομάδα του χωριού μου και καμιά Ferrari στην F1
γραψε φιλος τοτε να ακουγετε ποιο καλα. χεεχχε
μια ειναι η ομαδα της καρδια μας. παντα και παντου ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και στην τελικη ο κυριος Περεθ που μιλησε περι θανατου των ομαδων . Κατεβαστε ολοι εξ απαντως τον πηχη στις πληρωμες . Σκληροτερο ffp . Εφτασε το καθε τσογλανακι να παιρνει 200χιλ την εμβομαδα ενω κοσμος πεθαινει της πεινας . Συν της αλλης γιατι δε φταινε και τα τσογλανακια , οι μεγαλοκαρχαριες φταινε που εχουν μετατρεψει ενα λαικο αθλημα σε ενα μεγαλο πλυντηριο ξεπλυματος χρηματος . Αυστηρα ορια γενικως . Εκει που χρειαζονται ορια δεν υπαρχουν ,αλλου παλι... Φιλελευθερισμος κυριοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κυριες μου . Οτι χειροτερο εχει ακολουθησει η ανθρωποτητα . Χειροτερο και απο τον καπιταλισμο . Πονηρη εννοια που οδηγει στην απολυτη ασυδοσια ιδιως στο εμποριο και οτι αυτο συνεπαγεται .
Το πιο σωστό και εμπεριστατωμένο σχόλιο. Χίλια like αν γίνεται.
Ο Πέρεθ ήταν ξεκάθαρος.
Αν όχι τώρα, κάποια στιγμή θα το κάνουμε..
Πολύ φοβάμαι πως έχει δίκιο...
Δεν είναι φιάσκο. Αυτό το έκτρωμα θα γίνει κάποια στιγμή..
Θα βρουν και τον τρόπο και τις συνθήκες..
Ρε τη φουκαριάρα την Παρι. Τι πρωί της ...είπαν ότι αποχωρούν οι άλλοι τρείς και θα πάρει έστω έτσι το τσου Λου, και το βράδυ της λένε ότι επανέρχονται μια- μια πάλι. Παει η ψυχολογία...
Τον σκοπο τους τον καταφερανε, το κανανε για να ασκησουν πιεση στην ουεφα να αυξησει τα εσοδα του τσουλου. Η ουεφα με τη σειρα της το υλοποιησε και κατευθειαν ξαφνικα φευγουν ενας ενας απο την σουπερ λιγκ. Πολυ σοφη επιλογη απο μεριας τους γιατι στην τελικη ουτε γατα ουτε ζημια. Ο ανταγωνισμος τωρα θα μικρυνει ακομα πιο πολυ με αυτην την αυξηση εσοδων στο τσουλου αποτι πριν. Δυστυχως...
να γραψω κατι ακομα που δειχνει ποσο κοροιδευουν τον κοσμο... οταν βγηκαν αυτοι οι 12 ειπανε οτι δεν φοβομαστε εχουμε αναλυσει καθε πιθανο σεναριο και εμποδιο που θα βρουμε μπροστα μας και ειμαστε αποφασιμενοι να προχωρησουμε. αυτο λεγανε. και τωρα με το που ανακοινωσε η ουεφα τα 7 δις σημερα με τις πρωτες αντιδρασεις τον οπαδων η μια μετα την αλλη ομαδα την κανουν με ελαφρια πιδιματακια με απλες αντιδρασεις του κοσμου; ποιον δουλευουν ηθελα να ξερα....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ. Ο περεθ ειπε οτι θα ειναι νεκρη η ρεαλ το 2024. να ειναι. και ειμαι οπαδος της ρεαλ. δεν καταλαβα γιατι να κανει η ρεαλ μεταγραφες πανω απο τα εσοδα της για να ειναι παντα στην ελιτ. και οταν δεν μπορει να πληρωσει και συσωρευει χρεη να κλαιγετε και να βρισκει χιλιουδυο τροοπους καταστρατιγοντας το ποδοσφαιρο για να μην αφανιστει. αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου. μια εισαι πανω μια στην σφαλιαρα. αλλα οταν εισαι φαταουλας και τα θες ολα δικα σου θα κανεις τα παντα για να μην βρεθεις απο κατω.... αν εχει τα κοτσια η ουεφα ας βαλει να φρενο σε ολα αυτο το πληντυριο που εχει γινει το ποδοσφραιρο. ας εφαρμοστει για λους αυστηρια το FFP. Δεν γινεται αλλιως. δεν γινεται οι πλουσιοι να γινονται ποιο πλουσιοι και οι μικρες ομαδες να μην εχουν ποτε ελπιδα στο ονειρο να διακριθουν.
Το θέμα είναι πως θα περάσουν γραμμές και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Όταν πχ η Αγγλία θα βγάζει παραπανω ομάδες κλπ. Το κομμάτι τους το κάνανε μην αγχώνεστε για αυτούς. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε
Όλοι μαζί και οι "επενδυτές χώρια". Και μιλάω για την Ελλάδα...
Ειδες αμα θελουν? Αμεσες οι αντιδρασεις. Σαν με τον βορειο γαυρο ενα πραγμα απο την αναποδη ομως, που νομοθετουσαν εδω οι δικοι μας δικαιοι νυχτα να μην και καλα κοπει η ελλαδα στα δυο, και εβγαζαν και αποφασεις τα μεσανυχτα.
Καθολου αθωα η ουεφα στο περασμα του χρονου, απλα τωρα ο καθενας κοιταξε το μαγαζακι του ξε κα θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρα, ασχετα αν στην συγκεκριμενη περιπτωση καλως εγινε οτι εγινε. Το δασος να κοιταμε, δεν μαζευτηκαν ξαφνικα στην ουεφα ολοι οι αθωοι και οι μαχητες του δικαιου. Λεφτα, προιον και εξουσια πηγαν να χασουν. Οπως σε καθε πολεμο πχ που και οι δυο πλευρες πολεμανε για το δικαιο και τα ιδανικα. Ο ενας ομως εχει δικιο, ποτε και οι δυο.
Τα ρισταρτ, τα δανεικα και αγυριστα και οι λυκοφιλιες μας μαραναν. Το μαθημα ειναι το εξης, ο κομουνισμος φτιαχνει φτωχια και κοσμο χωρις καμια φιλοδοξια και δεν ειναι της παρουσης η αναλυση, ο φιλελευθερισμος χωρις ΜΠΕΤΟΝ νομικο πλαισιο ανευ παραθυρακιων που να εφαρμοζεται σε ολους και παντου, φτιαχνει απατεωνες και φαγανες χωρις ηθικη και ειναι της παρουσης η αναλυση. Αυτο ειδαμε τωρα. Πηγαν να ρεφαρουν απροκαλυπτα.
Το να κλαιγονται στις ρεαλ, στις μπαρτσελονες και στις μαντσεστερ οτι δεν βγαινουν η οτιδηποτε αλλο ειναι ξεπεραστικο και εκνευριστικο, λες και τοτε που εδωσαν για τον πογκμπα κανα 200αρι νομιζω ηταν μια κινηση λογικη και ο παιχτης οντως αξιζει οσο το αεπ μιας μικρης χωρας, επειδη κλωτσαει εστω και πολυ καλα το πετσι...
Καθως με δικαιολογιες και αιφνιδιασμο λοιπον πηγαν να τιναξουν στον αερα και στον βωμο τα παντα για ιδιον οφελος, τωρα καλα τους κανουν και θελει και τιμωρια κιολας.
Εμενα κατι εγχωριο μου θυμιζει αυτο, που το ζουμε χρονια. Εξω το καθαρισαν αμεσως, εδω κανουνε οτι δεν βλεπουνε και δεν ακουνε για δεκαετιες, μαζι και η ουεφα η λευκη περιστερα.
Αγγελικα πλασμενος.....
Και πολύ κράτησε
Άλλο φιφα κ άλλο Ευρωλίγκα
Να αυτα δε μπορώ ν λυπάμαι και τον Ολυμπιακό τωρα
Ειχε πολύ πλάκα που (διακριτικά ) ο πρωτα(θ)λητής και η sportime ελεγαν οτι αν καλέσουν Ελληνική ομάδα θα ειναι ο γαύρος !! Βέβαια εχει κάποια λογική.. κάθε τσίρκο χρειάζεται και τους κλόουν !!!!
Εσοδα - Έξοδα το ταμείο είναι μείον. Και γιατί είναι μείον; αλήθεια πόσα παίρνουν για να κάνουν το χόμπι τους ο μεσι και ο κάθε μεσι;
Που πατε ρε καστανα χωρις την ΑΕΚΑΡΑ?
Και τώρα η ουεφα θα δώσει το cl στην Παρί γιατί ήταν καλό παιδί και θα τιμωρήσει τους κακούς.Οποτε αδέρφια φουλ Παρί για κατάκτηση να βγάλουμε και κάνα φράγκο
Αφου δεν καλεσατε και την ΑΕΚΑΡΑ μας γι' αυτο τα παθαινετε αυτα. Ας προσεχατε
Μπράβο! Αν και κατ εμέ καλό θα ήταν να τους βγάζανε και εκτός τσουλου για φέτος για να δουν την γλυκά αυτού που πήγαν να κάνουν. Καταλαβαίνω βέβαια την ουεφα δεν την πολυ συμφέρει να βγουν εμπορικά μιλώντας, αλλά θα ήταν ωραία τιμωρία αυτή.
Περιμενε να δεις πως θα τους παιξουν οι διαιτητες. Λεω να παιξω απο τωρα την Παρι να το σηκωσει
Στο κόσμο μας μιλάει το χρήμα.
Μακάρι να μην τα καταφέρουν αλλά δυστυχώς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Θεωρώ ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να τα καταφέρουν.
το εχω γραψει και αλλου. με το που βγηκε η ουφα και ειπε οτι ειναι 7 δις το ετος το νεο τσου λου ολοι λακισανε απο την σουπερ λιγκ. και εγω ρωταω ο αφελης ολο αυτο δεν ηταν ενα καλοστιμενο κολπο απο τους 12συλογους και απο την ουεφα για να δικαιολογισουν στον κοσμο τα δις που θα τους μοιρασει η ουεφα; ε ρωταω εγω τωρα
Ελπιζω μονο η ΟΥΕΦΑ να οργανωθεί σωστα και να μην ξαναπαρουσιασουν ξανα κατι τετοιο στο μελλον.
Το χρημα ειναι τρελο, και οι φραγκατοι θα το ψαξουν με καθε τροπο.
Ελπιζω μονο η ΟΥΕΦΑ να οργανωθεί σωστα και να μην ξαναπαρουσιασουν ξανα κατι τετοιο στο μελλον.
Το χρημα ειναι τρελο, και οι φραγκατοι θα το ψαξουν με καθε τροπο.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα.
Το μικρόβιο έχει πλέον μπει η ιδέα καλιεργειται και σε 1 με 2 χρόνια θα το βρούμε πάλι μπροστά μας .Μακάρι να διαψευστώ .
Άντε και στο μπάσκετ κάποια στιγμή (Έλληνες) υποκριτές.
Άντε και στο μπάσκετ...
Αντε να τελειώνουμε με τα καραγκιοζιλίκια..
Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ 900Μ ΧΡΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΠΕΡΕΖ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Ξερουμε οτι θα παρουν πολλα λεφτα απο την ουεφα,ξερουμε οτι θα απομακρυθουν ακομα πιο πολυ αλλα μην μας στερειτε οτι μια χρονια μπορει να ειμαστε κι εμεις εκει. Ελπιζω να μην γινει ποτε κατι τετοιο και να καταστραφει και η ευρωλιγκα.