Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο γυμνός εισβολέας της Γρανάδα κρυβόταν για 14 ώρες μέσα στο γήπεδο

Η ''τρελά'' του άτυπου πρωταγωνιστή στο Γρανάδα - Γιουνάιτεντ, δεν περιγράφεται αφού σπατάλησε πάνω από μισή μέρα κρυμμένος μέσα στο γήπεδο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο περίφημος πλέον, γυμνός εισβολέας της Γρανάδα, που από χθες το βράδυ έχει γίνει viral, μετά την εισβολή του στην αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως κουβαλάει μπόλικη ''τρέλα'', αφού για να πετύχει το σκοπό του, παρέμεινε κρυμμένος μέσα στο γήπεδο για 14 ώρες!

Ο 37χρονος, Όλμο Γκαρθία λοιπόν, γνωστό στην περιοχή για τις... γυμνές του εμφανίσεις σε εμπορικά κέντρα και δρόμους της Γρανάδα, είχε καταστρώσει ένα σχέδιο που απαιτούσε να παραμένει κρυμμένος κάτω από μία διαφημιστική πινακίδα για 14 ώρες ώστε να μη γίνει αντιληπτός από τους ανθρώπους του γηπέδου.

Τελικά η υπομονή του ανταμείφθηκε και 7ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε ''ντου'' στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας την αναμέτρηση για μερικά λεπτά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ