Ανάβει η μάχη για τις εκλογές της ΕΟΚ. Η νυν διοίκηση ανέβαλε τις αρχαιρεσίες την περασμένη εβδομάδα για τις 23 Μαΐου, ωστόσο η δική της θητεία ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δια μέσω δικηγόρου (φημολογείται πως υπήρξε νομική συμβουλή του προσωπικού του φίλου, Τάκη Μπαλτάκου) κατέθεσε αίτηση για προσωρινή διοίκηση, αλλά υπήρξαν κινήσεις και από τις παρατάσεις των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου.
Οι δύο υποψήφιοι (τρίτος ο Άγγελος Παπανικολάου) για την προεδρία θέλουν να επισπευτεί η διαδικασία και ζητούν να οριστεί διοίκηση από το Πρωτοδικείο, που θα επισπεύσει τις εκλογές, ώστε να διεξαχθούν το συντομότερο δυνατό μέσα στον Απρίλιο.
Στην περίπτωση αυτή ελλοχεύει ο κίνδυνος να κριθεί από τα διεθνή αθλητικά όργανα πως υπήρξε κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο με συνέπειες όπως ο προσωρινός αποκλεισμός των εθνικών ομάδων, ωστόσο οι παρατάξεις Φασούλα και Λιόλιου θεωρούν πως σκοπός της διοίκησης Πρωτοδικείου θα είναι να οδηγήσει άμεσα την ΕΟΚ σε εκλογές και να μην υπάρχει… ακυβερνησία στο διάστημα που θα μεσολαβήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
