Την Τετάρτη, η ιταλική εφημερίδα Repubblica ανέφερε, σε δημοσίευμά της, πως η Γουλβς έχει προσεγγίσει τον Τζενάρο Γκατούζο, προτείνοντάς του να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, από το καλοκαίρι και μετά.
Παρά τις δυο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Μίλαν και Ρόμα, το μέλλον του Γκατούζο, στη Νάπολι, παραμένει στον... αέρα, λόγω των κακών σχέσεων με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζονται ήδη υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκατούζο.
Από τη μεριά του, ο Ιταλός προπονητής δεν αναμένεται να μείνει άνεργος, αφού η Γουλβς φέρεται να έκανε κρούση, ενώ, ο Γκατούζο βρίσκεται στα υπόψη και της Λάτσιο
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!