Μια σημαντική απώλεια είχε η Εθνικής μας Ομάδα αφού μετά τους δύο βαθμούς που έχασε από την Γεωργία «έχασε» και τον Νίκο Σπυρόπουλο που έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο από μια μονομαχία που είχε στην σημερινή προπόνηση με τον Μήτρογλου. Έτσι ο Φερνάντο Σάντος αναγκάστηκε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Κροατία και για την θέση του ετοιμάζει τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να αλλάξει και το σύστημα της ομάδας αφού το 4-4-2 με ρόμβο δεν «έπιασε». Στο μυαλό του υπάρχει τόσο το 4-3-3 που είναι και το πιθανότερο όσο και το 4-4-2 σε ευθεία γραμμή. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και ο Καφές με τον Τζιόλη ενώ βασικός θα ξεκινήσει και ο Βασίλης Τοροσίδης που οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές».
Η αποστολή της Εθνικής θα πετάξει αύριο το πρωί στις 11 για την Κροατία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
