Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στρακόσια: Ο κόσμος μου έδειξε αγάπη…

«... έχω τις καλύτερες αναμνήσεις στον Πανιώνιο», τόνισε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος γκολκίπερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Φώτης Στρακόσια μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα προς τιμήν του, ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ντιναμό Τιράνων (3-1).

«Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αισθάνομαι όμορφα που κάποιοι άνθρωποι με τιμάνε για αυτά που προσπάθησα να κάνω. Αν τώρα τα κατάφερα καλά, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Τώρα είμαι σε ένα άλλο πόστο (προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου) και προσπαθώ και σε αυτό να κάνω καλά τη δουλειά μου», τόνισε ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Για τις δύο μεγάλες του αγάπες, την Ντιναμό και τον Πανιώνιο, είπε:
«Η Ντιναμό Τιράνων ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου, αφού ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα στην οποία έπαιξα ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε έπαιζα σε μία μικρή ομάδα, σε μία μικρή πόλη της Αλβανίας. Στην Ντιναμό τότε πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ αποτέλεσε το πολύ μεγάλο βήμα στο ξεκίνημα της καριέρας μου, πριν έρθω στην Ελλάδα. Με τον Πανιώνιο, από την άλλη, έχω δεθεί, όχι μόνο γιατί κατακτήσαμε το Κύπελλο το 1998, αλλά γιατί αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος, μου έχει δείξει πολύ αγάπη. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις στον Πανιώνιο».

Όσο για το νέο του πόστο, αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων του Πανιωνίου, είπε:
«Όποιος αξίζει θα προχωρήσει μπροστά. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Αν αξίζω, να προχωρήσω μπροστά, μαζί με τον Πανιώνιο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ