Μετά από το χθεσινό πρωτοσέλιδο (φωτό) της εφημερίδας «Μετροσπορ» ο αθλητικός εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας Νίκου Πετρουλάκη, κάτι που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Τρεις αστυνομικοί τον πήραν από το σπίτι του στο τμήμα όπου και πέρασε το βράδυ ενώ σήμερα θα περάσει από αυτόφωρο.
Ο εισαγγελέας θεώρησε πως το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο προωθεί την βία και για αυτό το λόγο ζήτησε την σύλληψη του κ. Πετρουλάκη ενώ αναζητούνται οι δύο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Κ. Καραμητρούσης και Χρ. Παυλίδης, καθώς και ο αρχισυντάκτης Χρ. Νάσκας, των οποίων τα ονόματα υπήρχαν στο ρεπορτάζ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

epitelous kai kati swsto apo th dikaiosynh,mpravo na skeftonte tis maκakies pou plasaroune ston kosmo sta protoselida