Στο γρήγορο γκολ που μας χάλασε τα πλάνα ήταν η αιτία των δύο χαμένων βαθμλών σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε την αλλαγή του συστήματος αλλά και αυτή του Σαμαρά από τον Νίνη ενώ στάθηκε περισσότερα στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κροατία στο οποίο πιστεύει ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα.
«Όταν δέχεσαι ένα γκολ τόσο νωρίς ό,τι πλάνα και να έχεις κάνει προφανώς είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Μας πήρε 20 λεπτά που ήμασταν πολύ νευρικοί και ακόμη και μετά το 25' που ισορροπήσαμε τα πράγματα δεν μπορέσαμε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι έχουμε ένα ημίχρονο για να γυρίσουμε το παιχνίδι, να ηρεμήσουν και άρχισαν να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.
Αυτό που είδα εγώ ήταν ανοργανωσιά μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Από τη στιγμή που έβλεπα ότι δεν μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι προτίμησα να γυρίσω το σύστημα από αυτό που είχαμε δουλέψει σε αυτό που είχαν συνηθίσει οι παίκτες και κούμπωνε με τον αντίπαλο, για να τους εξηγήσω στο ημίχρονο.
Ο Σαμαράς φαινόταν κουρασμένος και θέλαμε να βάλουμε και τον Νίνη από αριστερά για να κλίνει προς το κέντρο και να κάνει κάποια σουτ. Μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή και με την είσοδο του Μήτρογλου στη συνέχεια μπορούσαμε να παίξουμε πάλι με δύο επιθετικούς.
Βλέπω πολύ μεγάλη διάθεση από την πλευρά των παικτών και αυτό είναι πολύ θετικό. Το σημερινό ματς έχει τελειώσει και κοιτάμε το επόμενο, στο δρόμο που έχουμε χαράξει.
Αυτό που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι ο τρόπος με τον οποίο είμαστε τοποθετημένοι στο γήπεδο. Όχι την ψυχολογία. Το ποδόσφαιρο είναι δουλειά, όχι ψυχολογία. Σίγουρα η ομάδα μας είναι καλύτερη από τη Γεωργία αλλά δεν το δείξαμε σήμερα. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Εμείς είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι... Τώρα που παίζουμε με έναν αντίπαλο θεωρητικά πολύ δυνατό πιστεύω μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
