Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξέσπασμα Νεϊμάρ: Με χτυπούν συνέχεια. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω

OΒραζιλιάνος με ανάρτηση του τόνισε ότι κουράστηκε να δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα και να ακούει ότι είναι κακομαθημένος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξέσπασμα από τον Νεϊμάρ μετά και τον νέο τραυματισμό του που θα τον αφήσει εκτός για περίπου έναν μήνα. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε στο παιχνίδι με την Καέν και με ανάρτηση του στο Instagramτόνισε πως δεν ξέρει πόσο θα αντέξει ακόμα να δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα. Όπως γίνεται φανερό ο Νεϊμάρ νιώθει ότι δεν τον προστατεύουν οι διαιτητές και τονίζει πως έχει κουραστεί να λένε ότι κάνει θέατρο.

«Η λύπη είναι μεγάλη, ο πόνος ασταμάτητος και το κλάμα συνεχές. Για μια ακόμα φορά θα μείνω μακριά από αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου, να παίζω ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές νιώθω άσχημα για τον τρόπο παιχνιδιού μου, γιατί ντριμπλάρω και καταλήγω να δέχομαι συνέχεια χτυπήματα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είμαι εγώ ή αυτά που κάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μου προκαλεί μεγάλη λύπη. Όπως και το γεγονός να ακούω από έναν παίκτη, έναν προπονητή, έναν σχολιαστή ή τον γαμ... στο κανάλι 4 «του αξίζει να τον χτυπάνε». «πέφτει, πέφτει», «κλαίει», «κάνει σαν κακομαθημένος», «κάνει θέατρο». Ειλικρινά με στεναχωρεί και δεν ξέρω πόσο ακόμα μπορώ να το αντέξω. Εγώθέλωμόνοναπαίζωποδόσφαιρο. ΜΟΝΟΑΥΤΟ!» έγραψε ο Βραζιλιάνος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ