Οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, καταλήγοντας σε συμφωνία και με τη μετακόμισή του στη Γαλλία να θεωρείται πλέον δεδομένη.
Η Λιόν θα καλύψει το 50% του μισθού του, ενώ στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι ο Έντρικ, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τσάμπι Αλόνσο, θα επιστρέψει στη Ρεάλ μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο νεαρός επιθετικός μεταγράφηκε από την Παλμέιρας στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024 έναντι 47,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια με τη φανέλα της «βασίλισσας», έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 946 λεπτά συμμετοχής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

